|

Vasluianca Sonia Vasiliu, cerutã în cãsãtorie de fosta vedetã a HC Vaslui, Gabi Bujor

URMEAZÃ NUNTA… Handbalista campioanã mondialã la junioare, Sonia Vasiliu, a fost cerutã în cãsãtorie de unul dintre cei mai buni jucãtori ai Ligii Nationale de Handbal Masculin – Gabi Bujor. Fericitul eveniment a avut loc pe 22 iunie, la Roma, si a fost fãcut public pe Facebook, acolo unde handbalistul i-a fãcut si o scurtã declaratie de dragoste: “Dupã toti acesti ani frumosi petrecuti împreunã, astãzi am prins curajul sã te întreb dacã ai vrea sã-ti petreci nu o orã, o zi, o lunã, un an, ci o viatã alãturi de mine. =Shesaidyes (n.r. A spus da). Îti multumesc cã ai ales sã mã suporti o viatã. Te iubesc!”.

Nu este singura declaratie de iubire pe care handbalistul o face Soniei, de mai multe ori acesta a lãsat sã se vadã dragostea si respectul ce i le poartã: “Iubirea mea vreau sa îti urez din toatã inima mea la multi ani. Vreau sã îti multumesc cã existi în viata mea si cu fiecare zi care trece te iubesc mai mult si mai mult. Dragostea mea, mã bucur atât de mult cã suntem împreunã si cã reusim sã clãdim amândoi lucruri atât de frumoase. Sã-mi fii în continuare sãnãtoasã, zâmbitoare, luptãtoare, sufletistã si optimistã asa cum te-am cunoscut. M-ai învãtat sã zâmbesc, eu te voi face fericitã, m-ai fãcut sã am încredere în mine, eu îti voi fi alãturi în orice moment, m-ai fãcut sã iubesc, iar eu îti promit cã te voi iubi mai mult si mai mult”, îi scria Gabi Bujor la începutul anului acesta, Soniei, în ziua în care aceasta a împlinit 23 ani.

Sonia Vasiliu va juca din toamnã la CSM Slatina

Sonia Vasiliu face parte din echipa care a câstigat, în 2014, aurul la nivel mondial cu echipa nationalã. Aceasta joacã pe postul de inter stâng, iar pânã ieri a fãcut parte din echipa U Cluj. Din toamnã, aceasta va evolua pentru CSM Slatina. Gabi Bujor a jucat pe postul de extremã dreapta timp de mai multe sezoane pentru HC Vaslui si a fost desemnat douã sezoane consecutive (2016-2917 si 2017-2018) golgheterul Ligii Nationale de Handbal Masculin.