|

Vasluieni, din această lună veți putea merge la mare cu avionul

Veste extraordinară pentru vasluienii care nu mai doreau să petreacă ore întregi ca să ajungă la Constanța. Incepând cu 24 iulie, compania TAROM introduce cursa de avion Iași- Constanța, astfel că cei care doresc să meargă pe litoralului românesc nu vor mai sta aproape o zi pe drum, așa cum se întâmplă în prezent, cu trenul.

.

Decizia de a introduce această cursă a fost luată în urma unui sondaj pe facebook, la care au participat mii de persoane din județele Moldovei. Dragi prieteni, în urma numeroaselor mesaje pe care le-am primit vizavi de operarea acestui zbor, am lansat aici un sondaj prin care v-am întrebat ce părere ați avea despre un zbor direct între Iași – Constanța și retur. La acest sondaj au participat peste 11.000 de persoane, rezultatul fiind 90% – DA și 10% – NU. Vrem să vă mulțumim pentru implicare și pentru faptul că ne sunteți alături în găsirea celor mai bune soluții. De aceea, ne face plăcere să vă anunțăm că începând cu 24 iulie 2020, TAROM va opera zboruri directe către Constanța, cu plecare din Iași și retur. În acest fel, doritorii de un concediu la malul mării, vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră, față de 6 ore cu mașina, la bordul noilor noastre aeronave ATR 72-600. Zborurile vor fi efectuate în regim charter, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM, începând de mâine, 5 iulie. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport. Spor la rezervat!” a fost mesajul postat ieri, pe pagina de facebook a companiei de zbor.

.

Prețuri pornind de la 65 de euro

.

TAROM a anunțat și costul cursei cu avionul către Constanța din Iași. Confom operatorului, o cursă va avea un preț de pornire de 65 de euro. ~n prețul biletului sunt toate taxele incluse, dar și două bagaje. Unul de mână poate avea maxim 10 kg și unul de cale care va putea avea maxim 23 de kilograme. Din Iași, călătoriile vor putea di făcute în zilele de vineri și duminică a fiecărei săptămâni.