|

Vasluiul în lacrimi

FRUSTRANT… Vasluiul pãrãseste Cupa României dupã un meci cu nãbãdãi. “Galben-verzii” au fost peste Rapid, dar greselile lui Anderson si Borjan au cântãrit decisiv. Cei doi si-au bãtut joc de munca întregii echipe si îi fac pe suporteri sã mai astepte cel putin încã un an pânã când sã poatã sãrbãtori câstigarea unui trofeu. Eliminat pe nedrept de centralul Marius Avram, Martins Adailton a pãrãsit terenul în lacrimi, brazilianul bifând doar a doua eliminare din întreaga sa carierã.

Dupã ce s-au resemnat cu gândul cã nu mai au sanse la titlu, vasluienii si-au pus toate sperantele în returul cu Rapid. Fotbalistii lui Inacio au fost îndreptãtiti sã spere la o nouã finalã, cu atât mai mult cu cât au reusit sã treacã peste gafa lui Anderson si sã întoarcã rezultatul. La primul meci bun dupã o serie de partide slabe, Vasluiul a plãtit scump greselilor individuale. Anderson, Constantin si Borjan au fost “groparii” echipei, într-un meci în care gazdele nu si-au creat ocazii de gol. Degeaba a marcat Wesley o dublã, degeaba a riscat Sânmãrtean o accidentare si degeaba s-a bãtut N’Doye cu mijlocasii rapidisti, dacã Anderson si Borjan si-au bãtut joc de munca întregii echipe. Se pare cã acestia nu au învãtat nimic din meciul cu Vointa Sibiu. Si poate cã altul ar fi fost rezultatul dacã Milanov nu era eliminat la Sibiu si putea evolua asearã. Atunci, Papp ar fi jucat în centru cu Marius Constantin si poate cã Anderson nu avea loc în prima echipã.

Adailton în lacrimi

Finalul de meci a fost incendiar, cu Adailton eliminat pe nedrept, dupã ce brazilianul a încercat sã îl ridice de la pãmânt pe Roman. Centralul Marius Avram i-a acordat cel de-al doilea galben, lucru ce l-a înfuriat pe jucãtor. Nervozitatea lui este de înteles, pentru cã este a doua eliminare din cei peste 20 de ani de carierã. “Am plâns pentru cã este al doilea rosu în douãzeci de ani de carierã. Asta este mentalitatea în România, jucãtorii sunt numai pe jos, sunt 40-50 de faulturi pe meci.”, a spus Adailton.

Tensiune la vestiare

Jucãtorii celor douã echipe s-au încãierat în drumul spre vestiare. În prim plan au fost Wesley, Marius Constantin, N’Doye, Borjan si Pavlovic. Imediat dupã joc, Paul Papp a fost transportat la spital, pentru cã rana suferitã la cap, dupã un duel cu Bozovic, era destul de gravã.

Miza jocului si tensiunea din final s-au transmis si la vestiare, acolo unde dupã fluierul lui Avram s-a iscat un adevãrat tãrãboi. “Galben-verzii” si rapidistii si-au adresat injurii si au fost la un pas de bãtaie. Sânmãrtean a privit degajat cum Wesley, Borjan, Constantin sau Temwanjera se îmbrânceau cu Marcos Antonio si compania. Pavlovic a venit ca mediator, dar apelurile sale nu au fost luate în serios. Imediat dupã meci, Paul Papp a fost transportat la spital, pentru cã lovitura încasatã la un contact cu Bozovic arãta foarte rãu. Niciunul dintre jucãtori sau oficiali nu au vrut sã comenteze incidentele de la vestiare.