|

VASLUIUL NU MARCHEAZÃ

FC Vaslui – Slovan Liberec 0-1

ESEC… Marius Sumudicã a pierdut cel de-al doilea meci consecutiv pe banca Vasluiului. Dupã înfrângerea cu 0-1 în fata selectionatei Emiratelor Arabe Unite, „galben-verzii” au cedat la acelasi scor si în fata cehilor de la Slovan Liberec.

Cu mai putin de douã sãptãmâni înainte de începerea campionatului, Sumudicã se strãduieste sã continue ceea ce Augusto Inacio a început, si anume sã construiascã o echipã capabilã sã câstige campionatul si sã inrte în grupele unei competitii europene. Desi rezultatele din amicale sunt irelevante, trebuie spus cã Vasluiul a bifat a doua înfrângere consecutivã, cu scorul de 0-1. Sâmbãtã seara, în cantonamentul din Austria, „galben-verzii” au jucat împotriva cehilor de la Slovan Liberec si au primit gol pe final de partidã. Marius Sumudicã a început partida într-o formulã devenitã aproape standard, din care a lipsit doar Sânmãrtean. Dupã o serie de ratãri monumentale marca Reis(singur cu poarta goalã) si Buhãescu, cehii au înscris unicul gol al întâlnirii din penalty.

Vasluiul a început meciu în urmãtoarea formulã: Straton – Milanov, Varela, Celeban, Sãlãgeanu – Ndoye, Caue – Antal, Stanciu, Wesley – Reis. În repriza a doua au mai intrat: Cerniauskas, Costin, Zsiga, Heil.