|

Vedetã TV de la Husi, lãsatã fãrã curent electric!

INSINTENTÃ… Sebastian Ciobanu, huseanul fãrã talent, dar cu perseverentã, care, într-o emisiune de largã audientã, de pe un post TV, apare periodic si cântã de mama focului, a ajuns sã batã drumuri lungi la Primãria Husi! Acesta cere institutiei sã îi racordeze locuinta la curent electric. A mers în audientã la primar, la viceprimar, dar, spune el, nu a obtinut nimic. Întunericul din cocioabã îl deranjeazã si mai mult pe Sebastian, cu cât acesta s-a însurat, iar nevasta abia stã sã nascã. “Protectia Copilului” trebuie sã fie cu ochii pe cei doi, cãci acestia au recunoscut cã nu stiu ce vor face cu copilul si nici “nu prea îsi doresc” sã îl creascã. “Mi-e milã de el, cã e copilul meu, dar nu avem conditii. Nici luminã nu am la casã”, se plânge eternul concurent de la “Românii au talent”.

Sebastian Ciobanu a luat cu asalt Primãria Husi în ultima vreme, acesta cerând sã îi fie racordatã locuinta la curentul electric. Nu prea întelege el faptul cã, dacã în zonã este retea electricã, racordul la locuinta proprie se face pe cheltuiala personalã a proprietarului, nu pe banii Primãriei, iar din acest motiv, Sebastian bate toatã ziua la usile institutiei. “Toatã lumea are curent electric în case, doar eu nu. Am fost în audientã la domnul primar Ciupilan si la doamna viceprimar, dar mi-au spus cã eu trebuie sã-mi trag luminã, cã acolo, în cartierul Dric, unde stau eu, Primãria a adus lumina în stradã, dar nu poate si la mine în casã. Si ceilalti din Primãrie au spus cã sã îi las sã îsi facã treaba, cã sunt probleme serioase în oras. Dar si problema mea e serioasã”, sustine controversatul cântãret.

Nevasta lui Sebastian, gravidã. Ei spun cã nu vor avea cu ce tine bebelusul.

De o bunã bucatã de vreme, Sebastian s-a “însurat” cu nimeni alta decât Jana Chiriac, femeia cãreia, în 2016, DGASPC Vaslui i-a luat copiii cu jandarmii, dupã ce aceasta si-a muscat propria fiicã într-o crizã de furie. Acum Jana este din nou gravidã, iar Sebastian îsi asumã paternitatea. Recunoaste cã nu va avea conditii sã creascã un bebelus si cã nu stiu ce se va întâmpla cu copilul. “Este copilul meu, eu mai am un bãiat, care e tot în plasament. Mi-e milã de el, când se va naste, dar nu avem cu ce sã îl creste. Nu vedem cã nici luminã nu am la casa de pe Dric”, sustine Sebastian. Acesta are construitã o maghernitã în zona cu suprafete date gratuit tinerilor, în cartirul Dric 2, din municipiul Husi.