|

Vedetele îşi îngraşă conturile de sărbători – pe ce sume fabuloase sunt invitate să cânte

Pentru vedetele cu voci de cinci stele Noaptea dintre Ani este un bun prilej de a câştiga un sac de bani. Loredana Groza este în topul vedetelor solicitate în concerte, ea urmând a bifa pe 31 decembrie nu mai puţin de şase concerte în Capitală: două sub cerul liber şi patru în localuri.

Loredana (46 de ani) a încheiat ieri filmările pentru „Vocea României” (Pro TV), astfel că de astăzi se poate concentra pe spectacolele pe care le va susţine de Sărbătorile de Iarnă. În Noaptea dintre Ani, Loredana a fost invitată la petreceri cu ştaif din Bucureşti, unde invitaţii plătesc bani grei ca să o asculte, dar va susţine şi două recitaluri pentru fani, sub cerul liber.

Nu mai este un secret că, de Revelion, tarifele soliştilor explodează, prin urmare şi Loredana îşi va umple buzunarele. Apropiaţii cântăreţei susţin că artista are un tarif de 15.000 de euro, împreună cu întreaga ei echipă de instrumentişti. Iar dacă reuşeşte să bată palma pentru această sumă cu toţi organizatorii, Loredana ar încasa 90.000 de euro, pentru aproape zece ore de muncă la foc continuu. Dacă de Revelion ea va fi plecată de acasă, iată că de Crăciun va petrece alături de familie, de soţul ei, Andrei Boncea, şi de fiica ei, Elena. Pe 26 decembrie deja îşi va face bagajele, fiind aşteptată să susţină un spectacol la Braşov.

Solista Lidia Buble (23 de ani) are deja agenda încărcată pentru Revelion. Iubita lui Răzvan Simion va susţine cinci concerte în localuri de pe Valea Prahovei, pentru care va încasa câte 3.000 de euro fiecare. Dar, solista nu va fi liberă nici de Crăciun, când mai are antamate câteva show-uri. De-abia după 1 ianuarie ea îşi va putea permite să se relaxeze într-o vacanţă, alături de partenerul ei de viaţă.

Chiar dacă a născut pe 11 octombrie, Andreea Bălan (32 de ani) nu va sta acasă cu iubitul şi cu bebeluşa de Revelion, căci are solicitări în şapte localuri de pe Valea Prahovei, ticsite de turiştii care vor să chefuiască. Dar Andreea Bălan îşi merită cu prisosinţă banii, cei în jur de 2.500 de euro pe cântare, având în vedere că face show de fiecare dată cu echipa ei de dansatori.

sursa: https://www.realitatea.net/vedetele-isi-ingrasa-conturile-de-sarbatori-pe-ce-sume-fabuloase-sunt-invitate-sa-cante_2013992.html