|

Victor Ponta: Mama, din păcate, se uită la televizor. Surorile mele nu mai au televizor de o lună, e mai bine

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, sâmbătă, la o reuniune a femeilor social-democrate, că mama sa se uită “din păcate”, la televizor, că fiica sa, Irina, nu se uită “din fericire”, la televizor şi că surorile sale nu mai au televizor de o lună, apreciind că e “mai bine”.

“Vreau să le transmit celor care nu sunt în sală La mulţi ani! şi toate gândurile mele bune. Vreau să-i transmit direct acest gând mamei mele care, din păcate, se uită la televizor, Irinei, care, din fericire, nu se uită la televizor, surorilor mele, Alexandra şi Isabela, care nu mai au televizor de o lună de zile, şi e mai bine, şi tuturor celor care au fost alături de noi”, a spus Ponta, la o reuniune a femeilor din PSD, desfăşurată la Romexpo.

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a ieşit, joi, de la DNA Ploieşti, după aproximativ o oră de audieri, avocatul acesteia spunând că are calitatea de martor şi că va rămâne cu această calitate.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/ponta-mama-se-uita-la-televizor-din-pacate-surorile-mele-nu-mai-au-televizor-de-o-luna-e-mai-bine_206664.html#ixzz3Ti0SJTwv