|

Victoria, singura variantã

Presati de locul în campionat

AMBITII MARI…Aflatã în lupta pentru mentinerea în Liga Nationalã, echipa masculinã de handbal a Vasluiului are neapãratã nevoie de victorie, sâmbãtã, pe teren propriu cu Energia Târgu-Jiu. Vecine în subsolul clasamentului, cele douã formatii traverseazã stãri de spirit diferite. Dacã HC Vaslui vine dupã un un joc bun si rezultat prost la Odorhei, “pandurii” au suferit în etapa precedentã ca joc, dar au reusit sã se impunã la limitã în fata Potaissei Turda, scor 23-22.

În tur, vasluienii s-au impus la douã goluri diferentã, scor 27-25, însã antrenorul Laurentiu Cozma atrage atentia meciul de mâine va fi total diferit fatã de cel din etapa a II-a. “Vrem sã facem un meci cât mai bun. Partida este mult mai grea fatã de meciul tur, atunci când am reusit sã învingem. Vrem sã încheiem anul cu o victorie. Sunt convins cã bãietii vor da tot ce au mai bun în acest meci pentru a-si bucura fanii”, a declarat Laurentiu Cozma, antrenorul secund al Vasluiului. Confruntarea de mâine este privitã fel de mult optimism si de cãtre pivotul Dragos Soare. Acesta sperã ca iubitorii handbalului sã vinã în numãr cât mai mare la Salã pentru a ajuta echipa sã învingã. Ne dorim o victorie, cum toatã lumea asteaptã acest lucru de la noi. Vrem sã avem o evolutie la fel de bunã ca la Odorhei sau poate chiar mai bunã, pentru a ne atinge obiectivul în acest meci. Cele trei puncte sunt importante pentru noi, astfel încât perioada de întrerupere a campionatului sã fie una propice grupului”, a spus Dragos Soare.

Oaspetii vin cu probleme de lot

Pentru meciul de mâine, antrenorul Pandurilor nu se va putea baza pe trei jucãtori. “În continuare sunt aceleasi probleme pe care le-am avut si la meciul cu Turda, lipsesc trei jucãtori, e vorba de Mota, Kekezovic cu problemele familiale si Bogdan Mãnescu. În rest, la ora actualã tot lotul, chiar dacã mai sunt mici probleme, este valid si sper ca pânã sã nu se întâmple nimic din punct de vedere medical, toti jucãtorii pe care îi avem la dispozitie sã fie apti pentru acest meci destul de greu”, a spus Liviu Andries.