|

Violeta Alexandru, despre poza cu Orban, care a devenit virală: “Pe vremea PSD, s-ar fi făcut tot posibilul să fie muşamalizată”

Poza cu Orban în birou, care a făcut înconjurul internetului, a fost asumată şi sancţionată, spune ministrul Muncii, adăugând că, dacă acest lucru s-ar fi întâmplat pe vremea PSD, s-ar fi încercat muşamalizarea.

Fotografia de la guvern a fost asumată, explicată, sancționată. Reacție firească, într-o altă perioadă, pe vremea PSD, s-ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să fie mușamalizate.

Inclusiv criticile din spațiul public au fost în linia normalității, oamenii spunându-și părerea. Dacă nu ar fi fost critici, personal aș fi fost îngrijorată. Este mai bine cu o greșeală asumată decât cu intimidare și cu acoperitul lucrurilor prin diverse metode“, a scris ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook. …https://www.romaniatv.net/violeta-alexandru-despre-poza-cu-orban-care-a-devenit-virala-pe-vremea-psd-s-ar-fi-facut-tot-posibilul-sa-fie-musamalizata_523908.html