spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
26-apr.-2024

Vitrina cu delicatesuri, de la cea mai premiatã cofetãrie din România, a poposit în Ajun de Crãciun, la Vaslui | FOTO

- Advertisement -

Pofticiosii sã dea nãvalã la magazinul Aurocor de la Garã

SURPRIZÃ…Magazinul Aurocor de la Garã a dat lovitura. A adus la Vaslui prãjiturile minune de la Vipp Fashion, cea ma premiatã cofetãrie din România. Torturi fãrã zahãr si cu zero calorii, sculpturi în ciocolatã, cozonaci uriasi sau dulciurile transformate în medicament fãcute din miere, polen, pãsturã, extras de propolis si lãptisor de matcã crud, iatã doar câteva din produsele cu care bârlãdeanca Ada Elena Cazacu a uimit lumea cofetarilor si care acum sunt disponibile si pentru vasluieni. Numele Vipp Fashion este un brand foarte respectat în România. Din 2015 încoace, an de an, câstigã la Expozitia Internationalã GastroPan, unde vine spuma cofetarilor din România, trofeul Tortul Anului. Anul acesta a primit chiar Premiul de Excelentã pentru douã torturi (unul fãrã zahãr si zero calorii), dupã ce a folosit ca îndulcitor, stevia rebaudianã. “Am venit la Vaslui fiindcã foarte multi oameni din orasul dvs. mi-au cerut acest lucru. Bãteau câte o sutã de kilometri dus-întors pânã la Bârlad si cumpãrau produsele noastre. Acum am fãcut pasul si iatã-mã cu produsele noastre într-un stand special pe care l-am amenajat la Aurocor. Am decis sã vin chiar în postul Crãciunului, fiindcã cu adevãrat acum un cofetar îsi dã examenul, fãcând prãjituri de sec”, a spus Ada Elena Cazacu, managerul cofetãriilor Vipp Fashion.

Vitrina cu prãjituri de post de la Vipp Fashion, la Aurocor

Secretul echipei de cofetari iscusiti de la Bârlad stã în ingredientele folosite, dar si în utilajele performante cu care lucreazã. Foloseste ciocolatã belgianã de cea mai bunã calitate si untul frantuzesc . Acum, cã este post, gama prãjiturilor de sec este foarte variatã. Când le gusti nici n-ai crede cã sunt fãrã lapte, unt sau ouã. Fructele proaspete si naturale sunt ingredintele secrete al acestor specilitãti. Pentru cei care nu tin post, Ada Elena Cazacu îi îmbie cu tortul fãrã zahãr, fãcute din ciocolatã Callebaut sau musli din iaurt cu fructe proaspete. În total în vitrina Vipp de la Aurocar sunt peste 50 de sortimente de prãjituri dar si figurine din ciocolatã, care pot fi cadourile ideale pentru Crãciun. Si toate aceste minunãtii poartã design-ul unicat al bradului Vipp Fashion

Cozonacii uriasi , o provocare pentru pofticiosii de Crãciun

PROVOCARE…Pentru Ada Elena Cazacu, anul 2018 a însemnat o sumã de provocãri. A fãcut cei mai mare cozonaci. Uriasul, denumit “Unique Vipp”, a cântãrit peste 15 kg. “Anul acesta am fãcut multi cozonaci mari, cam de 3 kg bucata. Nu stiu câti vom face pentru acest Crãciun, dar cred cã cu sigurantã vom trece de cifra pe care am realizat-o de Paste. Personalitãti precum Florin Piersic, academicianul Leon Dãnãilã sau maestrul Cornel Nistorescu au mâncat din acesti cozonaci uriasi. Avem comenzi speciale, predominant din Italia, Anglia, Franta si Spania, din partea românilor care s-au stabilit acolo si doresc sã mãnânce acolo, cu familia reunitã, cozonacii uriasi”, a mai spus Ada Elena Cazacu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.