|

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2020. Veşti proaste pentru bugetari, TICHETELE DE VACANŢĂ ar putea fi eliminate

Guvernul Orban a desfiinţat Ministerul Turismului şi ia în calcul să renunţe şi la voucherele de vacanţă, deşi un proiect lăsat moştenire de PSD anunţa chiar majorarea cuantumului acestora în extrasezon.

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2020. Noul șef al Turismului din România, numit la sfârșitul lunii noiembrie, a declarat sâmbătă, că, până la sfârșitul acestui an, românii vor avea un răspuns cu privire la situația voucherelor de vacanță.

Răzvan Pîrjol susține că situația voucherelor de vacanță se va finaliza până la sfârșitul anului și îi roagă pe cetățeni să îi dea timp, să se instaleze. Pe de altă parte acestuia susține că uneori lucrurile nu se întâmplă exact când ne dorim, ci necesită mai mult timp.

„În privința continuării programului cu voucherele de vacanță veți avea foarte curând un răspuns. Lăsați-mă, vă rog frumos să mă instalez. Cu siguranță aceste răspunsuri vor veni înaintea sfârșitului de an. Haideți să dăm timp timpului și să acceptăm că lucrurile uneori necesită mai mult timp decât ne-am dori să se întâmple”, a răspuns Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Turismului.

Corina Martin, contactată de DCNews, a declarat: ”Noi, industria, sigur că avem o poziție foarte fermă, foarte clară, a menținerii voucherelor de vacanță și, din ceea ce considerăm noi, nu-și va putea permite Guvernul anularea acestei măsuri. Vom purta discuții pentru a perfecta sistemul actual, pentru că întotdeauna pot fi aduse și îmbunătățiri, noi avem câteva puncte de vedere în acest sens, pe care, tehnic, le vom discuta cu colegul nostru, cu Răzvan Pîrjol. Printre îmbunătățirile avute în vedere, Corina Martin s-a referit la acea diferențiere a valorii voucherelor de vacantă în funcție de sezon și extrasezon. ,…https://www.romaniatv.net/vouchere-de-vacanta-2020_500730.html