|

“Vrem sã facem cel mai bun joc al nostru”

Liga Nationalã

Handbalistii antrenati de Sandu Iacob si Alexandru Acsinte par a fi pregãtiti pentru confruntãrile cu Politehnica Timisoara, din faza a doua a play-off-ului Ligii Nationale. Gabriel Bujor si Valentin Anton sunt încrezãtori în fortele echipei vasluiene de a termina competitia în prima parte a clasamentului. “Ne dorim un rezultat pozitiv si o sã luptãm pentru asta”, si-au asigurat fanii cei doi jucãtori.

Gabriel Bujor priveste cu mult optimism meciul de sâmbãtã, de pe teren propriu, chiar dacã se anuntã unul foarte dificil. “Primul joc cu Timisoara va fi unul foarte greu si disputat din minutul unu pânã în minutul 60, iar echipa care va gresi mai putin va avea cîstig de cauzã. Vrem sã facem cel mai bun joc al nostru si ne dorim sã cîstigãm ca sã putem sã ne batem pentru locul 5. Aceste meciuri cu Timisoara vor fi foarte diferite, deoarece si noi, si ei, vrem sã ajungem sã jucãm pentru 5-6 si vor avea o încãrcãturã diferitã din toate punctele de vedere”, a declarat Gabriel Bujor, golgheterul grupãrii vasluiene.

“Ne dorim un rezultat pozitiv”

Valentin Anton, unul dintre cei mai buni jucãtori ai Vasluiului în acest sezon este convins cã echipa poate trece de Timisoara. “Cu sigurantã ne dorim un rezultat pozitiv, ca sã putem ajunge mai departe în clasament. Ne bucurãm cã munca noastrã se reflectã din ce în ce mai mult pe teren, lucru acesta ne motiveazã. Vom lupta în continuare pentru a ne demonstra cã se poate si cã suntem o echipã. În meciurile din play-off existã o presiune mai mare pe echipe, deoarece fiecare vrea sã fie cât mai bine clasatã. Noi o sã tratãm meciurile cu seriozitate, cum am fãcut-o pânã acum. Ne dorim un rezultat pozitiv si o sã luptãm pentru asta”, a spus Valentin Anton.