|

Vulpita si Vulpoiul, actori în scenarii ieftine, la “Acces Direct”!

EI, POFTIM!… Puturosii din Blãgesti s-au fãcut actori la Bucuresti! Nu mai e nicio îndoialã cã sotii Stegaru, dupã epuizarea controversatei istorii personale care i-a fãcut cunoscuti, sunt tinuti la Bucuresti, pentru a interpreta la “Acces Direct” diverse scenarii ieftine. Nãtângi cum sunt, cei doi se conformeazã, mai ales cã li s-a asigurat chiria în Bucuresti, li s-au dat niste haine si li se mai dã si câte un mãrunt comision, ca sã nu presteze, zi de zi, chiar pe gratis. Dar, nu ar mai fi aceasta o problemã, dacã lumea nu s-ar întreba cum e posibil ca doi agramati cu 8 clase, pe care începutul anului i-a gãsit în Blãgesti, în conjunctura unei infidelitãtii de pominã, sã devinã, într-o singurã lunã, “vedetele momentului” în România, iar lumea sã-i opreascã pe stradã, pentru poze?! “Si cei care vor o pozã cu Vulpita si Viorel sunt tot din zona lor de gândire, nu vã gânditi cã sunt altfel de oameni. Problema este cã abia acum ne dãm seama cât sunt de multi în tara asta”, a spus, nedumerit, jurnalistul Sorin Ovidiu Bãlan, unul dintre invitatii permanenti al emisiunii “Acces Direct”, care însã s-a pozitionat ca un critic al celor doi vasluieni.

“Acces Direct” pare de neoprit! Îmbãtati de cifrele ametitoare ale audientei fãcute de cei doi nãtângi din Vaslui, producãtorii celebrei emisiuni nu mai vor sã-i lase în ruptul capului pe sotii Stegaru sã se întoarcã la Blãgesti. Mai nou, au anuntat cã un om de bine, chipurile, un “binefãcãtor anonim”, le-a pus la dispozitie pentru câteva luni, un partament în centrul Bucurestiului. Adevãrul este cã emisiunea le-a închiriat locuinta vasluienilor, ca sã îi tinã în capitalã. Deja au început scenetele inventate de producãtori, cum cã Veronica l-ar fi prins pe Viorel într-o masinã cu altã femeie si ar fi lovit, de gelozie, cu pumnii în pereti. Problema este cã “Vulpita” mai joacã cum mai joacã, însã Viorel este cel mai prost actor, cãci nu se poate tine de râs, stricându-le celor de la “Acces Direct” toatã dramatizarea. Îsi aratã dintele de argint, în cele mai nepotrivite momente, aruncând în penibil si mai mult respectiva emisiunea. “Nu vã mai crede nimeni! Deja mintiti. Inventati. Îi puneti sã facã scandal, sã se certe între ei. Si dacã ei nu au minte… Se vede de la distantã cã se prefac, sãracii. Viorel moare de râs, când trebuie sã fie serios”, au reactionat telespectatorii.

Membru CNA: “I-ati folosit pe toate pãrtile pe acesti doi oameni foarte naivi. Ba si pe copilul lor”

CAN-ul a dat Antenei 1 o amendã în valoare de 100.000 lei., pentru emisiunile cu sotii Stegaru, însã se pare cã cei doi, transformati în actori de ocazie, produc mult mai mult pentru emisiunea în cauzã, de vreme ce, în ciuda sanctiunii, ei sunt tinuti în continuare pe micile ecrane. „Sunt absolut oripilatã cum se poate ca în România la ora 17:00 (data 27.01.2020) sã se difuzeze un asemenea comportament iresponsabil. Postul promoveazã de mai bine de 2 sãptãmâni, doi pãrinti asistati social cu un copil de 2 ani „uitat” la bunici. În loc sã se sesizeze Protectia Copilului si sã încerce sã îi îndrume spre un comportament responsabil pe pãrinti, postul Antena 1, respectiv emisiunea Acces Direct promoveazã o viatã de desfrâu, ipostaze sexuale, inculturã si lista poate continua”, se precizeazã într-o sesizare luatã în discutie de CNA. “Am rãmas mutã de uimire de cât ati putut sã-i exploatati si apoi si altii sã-i exploateze. Efectiv, i-ati cãlcat în picioare. I-ati folosit pe toate pãrtile pe acesti doi oameni foarte naivi. Ba si pe copilul lor, ba si pe pãrinții lor. (…) Nu puteti sã ne convingeti cã voi aveti intentii bune, când invitații din studio amplificã prin întrebãri”, a spus, în plenul sedintei CNA, Cristina Pocora, membru în Consiliul National al Audiovizualului.