|

Weekend cu meciuri tari în liga a IV-a

Campionatul judetean de gotbal

AVANCRONICÃ…La sfarsitul acestei sãptãmani se va derula o nouã etapã din cadrul Ligii a 4-a vasluiene, cu meciul dintre Racova Puscasi si FC 2007 Gârceni pe post de cap de afis, dar si multe priviri atintite asupra meciurilor de la Bârlad (Atletic Club Bârlad-Juventus Fãlciu si Sporting Bârlad – FC Vaslui), Brodoc (Rapid Brodoc-AS Husana Husi ) si Muntenii de Sus (Flacãra Muntenii de Sus – FC Vulturesti).

Juventus Fãlciu a pierdut nu doar cele trei puncte în meciul din prima etapã, cu FC Vaslui, ci si doi jucãtori foarte importanti pentru angrenajul echipei.Ciochinã Cãtãlin (deplasare de claviculã) si Dãnilã Marian (rupturã de peroneu) au sanse foarte mici sã mai joace în acest sezon, iar asta nu poate decât îngreuna misiunea colegilor lor. Cât de mult se va simti lipsa celor doi se va vedea duminicã, la ora 16:30, când “juventinii” se vor deplasa pe terenul celor de la Atletico Bârlad. Tot la Bârlad si tot duminicã, dar începând de la ora 14:00, Sportingul din localitate va primi vizita echipei FC Vaslui, una din pretendentele la titlul de campioanã.

Meci interesant la Brodoc

Etapa a doua a campionatului judetean programeazã un meci foarte interesant si la Brodoc, acolo unde nou-promovata Rapid Brodoc va juca cu Husana Husi. “Visinii” si-au pierdut foarte scump pielea în etapa inauguralã, la Gârceni, si cu sigurantã vor face tot posibilul sã încurce si liderul actual al clasamentului. Derby-ul rundei se va juca la Puscasi, echipa localã urmând a da piept cu experimentatii jucãtori ai Gârceniului. Ambele formatii au debutat cu dreptul în noua editie de campionat si cu sigurantã vor da totul sã-si mentinã cadenta si dupã etapa a doua. Flacãra Muntenii de Sus, campioana en-titre, va întâlni, pentru a treia oarã în acest sezon, pe nou-promovata FC Vulturesti. În precedentele meciuri, “alb-rosii” s-au impus în Supercupã, cu scorul de 2-1, câstigând trofeul, dar si în prima etapã a noii editii a Cupei, cu scorul de 2-0. Un alt meci deschis oricãrui rezultat se va juca la Moara Domneascã. Dupã ce a reusit sã marcheze douã goluri celor de la Atletic Bârlad, nou-promovata sperã sã-si arate coltii si în fata adversarilor de la Vitis Suletea si astfel sã câstige primele puncte în clasament.

Programul etapei a II-a a Ligii a IV-a

Duminicã

ACS Moara Domneascã – Vitis Suletea, ora 11:00

Flacãra Muntenii de Sus – FC Vulturesti, ora 11:00

Racova Puscasi – FC 2007 Gârceni,ora 11:00 se joacã la Ivãnesti

Rapid Brodoc – AS Husana Husi, ora 11:00

Sporting Vaslui – FC Vaslui, ora 14:00

Atletic Club Bârlad – Juventus Fãlciu, ora 16:30