|

Xerox România si-a prezentat oferta pentru mileniul III (foto)

O oportunitate pentru toti oamenii de afaceri din judetul Vaslui:

PREZENTARE Comservice Company Bacãu, reprezentantul Xerox România pentru zona Moldovei, a organizat ieri, la Pallas Mall Iasi, o lansare a celor mai noi solutii oferite de compania Xerox, solutii necesare atât companiilor private, cât si administratiei locale si societãtilor cu capital de stat. Sub genericul “Xerox Connect Key – Tehnologia adecvatã pentru sarcinile de astãzi si provocãrile de mâine”, lansarea noilor echipamente si solutii oferite de Xerox a atras manageri din toate judetele Moldovei si reprezentanti ai celor mai importante companii de stat, care au putut vedea la lucru echipamente de ultimã orã, care vor usura activitatea angajatilor din aceste sectoare de activitate.

“Când Xerox contribuie la bunul mers al afacerii dumneavoastrã, veti beneficia de o experientã substantialã si de inovatii practice care simplificã modul în care vã îndepliniti activitatea. Dat fiind cã se bazeazã pe controlerul ConnectKey si pe solutiile ConnectKey, utilizatorii pot gestiona documentele usor, sigur si inteligent în mediile de lucru tot mai dinamice ale zilelor noastre”. Sub acest veritabil motto, compania Xerox si dealerul pe Moldova, Comservice Company Bacãu, au organizat actiunea de lansare a celor mai noi produse Xerox, în prezenta managerilor si a reprezentantilor de companii din toatã Moldova. Noul concept al celor de la Xerox, ConnectKey, reprezintã o arhitecturã inovatoare care integreazã tehnologia de vârf a controlerului si solutii software avansate, oferind companiilor interesate instrumentele necesare pentru simplificarea proceselor esentiale ale fiecãrei afaceri. “Fie cã vã administrati singuri dispozitivele sau alegeti un serviciu de management al documentelor de la Xerox, veti beneficia de instrumentele oferite de Connect Key pentru a reduce costurile si a înregistra progrese”, au spus reprezentantii Xerox la întâlnirea cu managerii de firme si companii de stat din zona Moldovei. Ca urmare a rãspândirii telefoanelor inteligente si a tabletelor, necesare în orice afacere, Xerox propune un dispozitiv multifunctional, gata în orice moment pentru conectarea cu forta de lucru mobilã a fiecãrei companii. Astfel, sistemele multifunctionale ConnectKey pot fi conectate fãrã fir la echipamentele de imprimare, oferind libertatea utilizatorilor de a plasa dispozitivul în locuri mai accesibile, fãrã a fi nevoie de cheltuieli suplimentare pentru infrastructura de retea. Ideea lansatã de Xerox – “Printeazã color la preturi de alb-negru” – a fost bine primitã de oamenii de afaceri din Moldova. O solutie unicã în acest domeniu complex, patentatã de Xerox, au dat asigurãri reprezentantii companiei.

Preturile noilor echipamente: de la 2-3.000 de dolari, pânã la 20-30.000 de dolari!

Noile echipamente Xerox au preturi de pornire de la 2-3.000 de dolari si pot ajunge la 20-30.000 de dolari si chiar mai mult, functie de solutia integratã aleasã, au mai spus reprezentantii companiei. Echipamentele Xerox de ultimã generatie nu doar printeazã, cum se stia pânã acum, ci au multe valente, prin adãugarea unor module speciale: capseazã, perforeazã, împãturesc, putând scoate chiar si brosuri color la preturi foarte bune. Sunt si echipamente speciale, de ultimã generatie, care scaneazã un text si transmit textul scanat în format mp3, deocamdatã în limbile de circulatie internationalã. Statisticile spun cã, în cazul unei companii, 50% dintre angajati care detin smartphone-uri, ar dori sã imprime diverse documente direct de pe mobil, însã doar 5% au posibilitatea efectivã s-o facã. De aceea, Xerox oferã echipamente care, printr-un simplu click de pe telefonul mobil, pot imprima orice document, fãrã a mai fi nevoie de cabluri împrãstiate prin birouri si alte dispozitive, având parteneriate cu McAfee si Cisco. “ConnectKey oferã cea mai cuprinzãtoare gamã de functii si tehnologii avansate, care asigurã securizarea informatiilor confidentiale ale unei companii. Gata de a fi folosite imediat dupã instalare, functiile de securizare standard includ criptarea hard discului pe 256 biti, protectia McAfee, suprascrierea imaginii, imprimare securizatã cu stergerea timpilor si transmiterea prin email la servere de mail externe, plus o multime de alte caracteristici de sigurantã care protejeazã informatiile esentiale fatã de toate vulnerabilitãtile”, a precizat Claudiu Florea, marketing manager la Comservice Company.

Cartea de vizitã a unei companii respectate în Moldova

“Comservice este aici pentru a ajuta fiecare afacere. Suntem specializati în dezvoltarea si furnizarea de servicii IT flexibile si solutii adaptate nevoilor dumneavoastrã specifice. Oferim companiilor libertatea de a se concentra pe ceea ce stiu sã facã cel mai bine, lãsând provocãrile IT complexe pentru noi – de obicei asta duce la o reducere a costurilor cu 30% sau mai mult. Fondatã în 1992, Comservice s-a transformat din principalul furnizor de solutii de productie a documentelor de pe piata Moldovei, într-un integrator de solutii individuale pentru orice tip de afacere, indiferent de dimensiuni sau domeniul în care activeazã. Misiunea Comservice este de a eficientiza afacerile clientilor nostri prin utilizarea tehnologiilor IT. Ne propunem sã fim furnizorul numãrul 1 de solutii IT pe piatã, sã fim în toate organizatiile din aria deservitã, în acel moment si în acel loc… When business meets technology”.