|

Zece ani de detentie pentru dezaxatul care a violat doi fratiori din Dimitrie Cantemir!

CONDAMNARE… 10 ani de închisoare a primit drept pedeapsã bestia din comuna Dimitrie Cantemir care, anul trecut, timp de 4 luni de zile, a batjocorit doi frãtiori, de 8 si, respectiv, 5 ani. Violatorul era chiar concubinul mamei, iar grozãvia a iesit la ivealã dupã ce femeia s-a întors de la spital, unde fusese internatã mai mult timp, cu cel de-al treilea copil, în vârstã de numai 6 luni. Nemaiputând îndura bãtãile si abuzul individului, bãietelul de 8 ani i-a spus mamei sale tot ceea ce s-a întâmplat, de când s-au mutat cu totii în locuinta asa-zisului tatã vitreg. Autoritãtile i-au scos imediat pe cei trei copii din aceastã familie. Nici despre mamã vecinii din sat nu au cuvinte prea bune, spunând cã, în ultimii ani, s-a tot mutat de la un bãrbat la altul, a fãcut trei copii si iatã în ce hal i-a adus iresponsabilitatea ei. “Foarte bine cã i-a luat Protectia Copilului. Nu meritã asemenea oameni sã aibã copii. Nu sunt în stare sã le poarte de grijã”, au spus si reprezentantii Primãriei.

Instanta de fond a decis ieri care este pedeapsa meritatã de monstrul din comuna Dimitrie Cantemir, satul Hurdugi, cel care, timp ce 4 luni de zile a chinuit douã suflete nevinovate. Bãrbatul în vârstã de 32 de ani a fost trimis în judecatã pentru cã a violat copiii concubinei sale. Cei doi copii, unul de 8 ani, iar altul de 5 ani, au fost lãsati o vreme în grija exclusivã a individului, cãci femeia a fost internatã în spital mai mult timp, cu cel de-al treilea copil. Este de neimaginat ceea ce au putut îndura cei doi copii care, speriati, bãtuti, flãmânzi si murdari, deveniserã tinta unui dezaxat, în fata cãruia nu aveau nicio putere. Procurorii au stabilit cã mama lor, împreunã cu ei, se mutaserã la individ în luna iulie a anului trecut, iar acesta a început sã îi abuzeze din luna august. Ceea ce este cu adevãrat greu de înteles este faptul cã acesta locuia cu pãrintii lui în aceeasi curte, însã nimeni nu a sãrit în ajutorul celor doi copii. Autoritãtile locale au spus cã nici mãcar nu au bãnuit ceea ce se întâmplã în acea casã.

Copiii, victime sigure dacã mama umblã de la un concubin la altul!

Când femeia s-a întrors de la Spital, în ciuda amenintãrilor, bãiatul cel mare a prins curaj si i-a spus mamei totul. Aceasta s-a dus la Politie si a depus plângere. “Când am venit înapoi, bãiatul ãsta mare a venit la mine la poartã si a spus: mamã, am crezut cã nu mai vii acasã. S-a apucat de plâns. Mamã, de ce plângi? Spune, mamã, adevãrul. Mi-a spus cã l-a folosit. Cã îl punea la somn, când pe el, când pe Florin. Lasã, mamã, cã anunt acum Politia, i-am spus. Si asa am fãcut. A folosit copiii mei drept nevastã, cã mi-e rusine sã spun. M-am întors acum acasã la primul concubin, cã mi-a fost teamã sã mã întorc la individul care mi-a abuzat bãietii. E o fiintã rea, rea de tot, se certa cu mama lui, pe mine m-a bãtut. M-am bãgat între ei”, a declarat mama. Despre ea, oamenii din sat nu au cuvinte prea bune. “Din cauza ei, acesti copii au fost nenorociti pe viatã. Umblã de la un bãrbat la altul si a fãcut deja trei copii, pe care nu e în stare sã îi creascã. Mai munceste în felul ei, dar degeaba”, au spus vecinii. Protectia Copilului i-a luat pe cei trei frati din familie si i-a dat în plasament. Instanta a dispus ca agresorul sã achite 50.000 de lei daune morale copiilor pe care i-a abuzat si sã facã 10 de ani de închisoare, pentru fapta sa. Individul are drept de apel în termen de 10 de zile, de la comunicarea sentintei. ,