|

Zeci de vasluieni au invadat Centrul Civic pentru a se bucura de prima zãpadã din acest an

VESELIE…Prima ninsoare din acest an a scos vasluienii din casã, care au iesit si s-au bucurat, alãturi de cei mici, de zãpadã în lumina beculetelor de Crãciun. Zeci de vasluieni au iesit la plimbare alãturi de cei dragi pentru a admira, asa cum spun ei, cele mai frumoase instalatii de Crãciun pe care le-au vãzut în ultimii 20 de ani. “Nu prea voiam sã iesim din casã, dar nu am putut sta de gura bãiatului. A vrut neapãrat sã vadã beculetele si sã se joace în zãpadã. Acum ne bucurãm si noi de o duminicã frumoasã si suntem multumiti cã au dat drumul la beculetele din centru. Era foarte mohorât orasul, acum mãcar e mai colorat”, ne-a povestit un tãtic. Bineînteles cã bradul din mijlocul pietei a fost atractia principalã, iar vasluienii nu au ratat ocazia sã facã o poza cu el în fundal.

Centrul Civic a fost invadat de vasluieni, seara trecutã, veniti pentru a admira instalatiile de lumini si pentru a se bucura de zãpada ce a cãzut în timpul zilei . Cei mai încântati de spectacolul colorat au fost cei mici, care si-au “scos” pãrintii la o plimbare de searã, si tinerii care au iesit în oras. Chiar dinainte de a ajunge în centru, oamenii au fost impresionati de luminile puse deasupra strãzii Stefan cel Mare. “E ceva nou si frumos. Bãiatul meu nu a coborât privirea, nici mãcar sã se uite pe unde merge. Îl felicitãm pe primar pentru instalatiile din anul acesta”, ne-a povestit o mãmicã. Odatã ajunsi în Piata Centrului Civic, vasluienii au avut parte de o priveliste superbã, în care punctul central a fost bradul de Crãciun. Acesta nu a mai fost aranjat cu ornamente exagerate, în schimb, a fost ornamentat cu simboluri traditionale de Crãciun. Cei aflati în zonã nu au ratat ocazia de a face fotografii cu bradul. Zãpada, în schimb, a fost “cireasa de pe tort” pentru copiii care alergau fericiti si se jucau cu ea.

Primãria a inaugurat instalatiile la fix pentru prima zãpadã!

Sâmbãta aceasta, Primãria Vaslui a dat drumul la mult asteptatele instalatii de Crãciun din Centrul Civic, dupã aproape douã sãptãmâni de la începerea  lucrãrilor. Desi pregãtirile nu s-au terminat în mod oficial, vasluienii sunt fericiti cã au ajuns si ei în rând cu celelalte orase din judet. “Era si timpul sã dea drumul la luminitele din centru, eram de râsul judetului dacã nu le dãdea drumul. Oricum, a meritat sã asteptãm atâta. Sunt foarte frumoase instalatiile si asteptãm sã vedem cum o sã arate totul când va fi gata. Vãd cã încã se lucreãzã la instalatii. Pânã atunci încercãm sã îi luãm pe cei mici acasã. Nu vor sã mai plece de aici”, ne-a declarat Marcela, 37 de ani. Ce e drept, angajatii firmei clujene au lucrat pânã la ora 01:00 dimineata pentru a termina de montat instalatiile de pe strada Stefan cel Mare. (Andrei Manolachi)