3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Școlile se deschid marţi în Bucureşti şi Ilfov. Rămân închise în 7 judeţe ale ţării UPDATE

Toate unităţile de învăţământ din Bucureşti şi mai multe judeţe ale tării au fost închise luni. Marţi, şcolile din Capitală şi din Ilfov se vor deschide, în timp ce în alte șapte județe, unitățile de învățământ rămân închise.

UPDATE 13.10. Din cauza drumurilor blocate şi a ninsorilor abundente, elevii din şapte judeţe nu vor merge nici marți la şcoală! Este vorba despre unităţile de învăţământ din Călăraşi, Tulcea, Constanţa, Galaţi, Vrancea, Argeş şi Olt. Totodată în Ialomiţa, şcolile se deschid numai în mediul urban, în cel rural rămân închise. Cursurile se reiau parţial în Giurgiu, Buzău şi Brăila. Potrivit informaţiilor transmise de inspectoratelor scolare, de mâine în toate unităţile de învăţământ din municipiul Bucureşti şi din judeţul Ilfov elevii se vor întoarce în bănci.

UPDATE 12.40. Marți se deschid școlile în Capitală și în Ilfov. La momentul transmiterii informației, situația era neclară pentru celelalte județe, unde elevii au rămas, luni, acasă, din cauza viscolului și a ninsorilor.

Pe lângă Bucureşti, scapă luni de şcoală elevii din judeţele Brăila, Ilfov, Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi. În alte judeţe – Vaslui, Galaţi, Constanţa, Dâmboviţa, Olt, Argeş, Tulcea şi Alba nu vor fi cursuri în unele unităţi de învăţământ.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/scolile-s-ar-putea-inchide-luni-in-unele-judete_1867657.html#ixzz3xbH76F4X
Follow us: @realitatea on Twitter

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here