31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

“Am infiintat PDSR-ul cu curvele lui Pipa”

DEDESUPTURILE POLITICII VASLUIENE

GURA PÃCÃTOSULUI… Viorel Istrate începe mandatul de presedinte al Partidului Poporului cu un scandal de presã, în stilul Dan Diaconescu. “Am înfiintat PDSR-ul, împreunã cu Miticã Buzatu. Eu am venit cu sase angajati ai firmei mele, Miticã cu sotia si fostul senator Pipa cu curvele lui, dar ele nu au stiut ce au semnat. Aveam legitimatia cu numãrul 13”, spune proaspãtul presedinte de partid. Istrate spune cã a strâns 8.000 de semnãturi pentru înfiintarea partidului, în tot judetul, si cã a fãcut un numãr record de filiale, în mediul rural, într-un timp atât de scurt: 40! “Nu am fost numit de Bucuresti, cum se întâmplã pe la alte partide, ci am fost ales de comitetul de initiativã”, mai spune omul de afaceri. În replicã, presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune: “Nu-mi amintesc sã fi înfiintat un partid împreunã cu nebunii, sunt un om sãnãtos”.

Dupã o lungã perioadã de incertitudini, zilele trecute, s-a înfiintat, la Vaslui, filiala judeteanã a Partidului Poporului. Comitetul de Initiativã a deliberat si l-a ales drept presedinte de filialã pe omul de afaceri Viorel Istrate, patron la Stâna Costesti. “Am mai fost nasul unui partid, al PDSR-ului, si am avut chiar legitimatia cu numãrul 13. Un numãr cu ghinion. Nu am continuat în PDSR, pentru cã nu mi-au plãcut politicienii de acolo. Acum, am legitimatia cu numãrul 1 la Partidul Poporului, la Vaslui, si sper sã fac treabã pentru acest partid”, spune proaspãtul presedinte judetean. Acesta recunoaste cã, la Bucuresti, situatia Partidului Poporului este incertã, fiind contestat în instantã. Cu toate acestea, Istrate nu demoralizeazã si spune cã are deja 40 de filiale comunale, de când a fost ales presedinte, si cã se tine de treabã în continuare. “Am fost la dl. Diaconescu, la Bucuresti, si mi-a spus cã încã partidul nu e constituit legal. Mi-a dat patru brate cu liste de semnãturi pentru înfiintarea partidului, de la Vaslui. Dl. Diaconescu mi-a mai spus cã acesta este partidul la Vaslui. Acum, am 40 de filiale la comunele din judet, cu o structurã de conducere de câte cinci membri. La Vaslui, am doi vicepresedinti si un secretar. Mi-am fãcut si sediu, pe strada Stefan cel Mare, nr. 5, deasupra la Atlassib”, mai spune Istrate. Acesta sustine cã organizatia de la Vaslui are deja 8.000 de membri.

Istrate debuteazã în politicã, precum Diaconescu!

“Am înfiintat PSD-ul, împreunã cu Miticã Buzatu. Eu am venit cu sase angajati ai firmei mele, Miticã cu sotia si fostul senator Pipa cu curvele lui, dar ele nu au stiut ce au semnat. Aveam legitimatia cu numãrul 13”, spune Istrate, fãcând valuri mari în politica vasluianã. Presedintele PP mai afirmã cã a intrat în acest nou partid, sãtul de manevrele politicienilor din ultimii 20 de ani. Viorel Istrate este cunoscut în judet ca o persoanã incomodã, având zeci de procese cu Parchetul, Politia, Primãria Vaslui, Prefectura, printre cei dati în judecatã fiind primarul Vasluiului sau seful Politiei Judetene. Este un fel de Don Quijote al politicii vasluiene, mai mereu în opozitie cu cei care conduc judetul de 20 de ani. În stilul lui Dan Diaconescu si vrând sã demonstreze cum s-au dat marile tunuri în judetul Vaslui, acesta mai lanseazã o torpilã: “La mine în restaurant (Stâna Costesti, restaurant de pe DE 581, n.r.), la o masã, s-a negociat tunul de la Moldosin. Aici au stat politicieni de la Vaslui, cãrora nu le dau numele, dar se stiu foarte bine, cu Omar Hayssam, si au negociat tunul. Voi spune totul la momentul potrivit”.

“Sunt sãnãtos, nu as fi fãcut o gafã ca aceasta”

“Nu-mi amintesc sã fi înfiintat un partid împreunã cu nebunii. Eu am fost diagnosticat ca fiind sãnãtos si, pe lângã aceasta, am fost ani buni si profesori de psihologie. Cu sigurantã, nu as fi fãcut o gafã ca aceasta” – Dumitru Buzatu, presedinte PSD Vaslui

Membrii altor partide, simpatizanti ascunsi ai PP!

“M-am regãsit pe mine însumi, cu ideile si convingerile mele, în doctrina acestui partid, care nu este de acord cu jaful ordinar practicat, prea multã vreme, în aceastã tarã. Acest partid vrea sã stopeze furturile si sã facã ceva palpabil pentru cetãtenii obisnuiti, care acum au ajuns sã trãiascã de azi pe mâine. Surprinzãtor este cã doctrina partidului a ajuns sã fie acum adoptatã pânã si de membri ai altor formatiuni politice, care momentan sunt pe ascuns simpatizanti ai Partidului Popular, dar care, sunt sigur, cât de curând, cã vor deveni pe fatã sustinãtorii nostri. Mai trebuie sã spun cã marea parte a celor care ne-au sustinut încã din primele zile sunt intelectuali sau oameni de mare tinutã moralã, ceea ce nouã ne dã sperante cu privire la viitorul partidului” – Viorel Istrate, presedinte Partidul Poporului, filiala judeteanã Vaslui

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here