19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

“Intrã în lumea magicã a lui Mos Crãciun!” (foto)

EXCURSIE Copiii din judetul Vaslui au ocazia sã-l viziteze pe Mos Crãciun la el acasã. Invitatia o fac factorii postali, care spun cã oricine poate ajunge în Laponia, dacã îi scrie mosului o scrisoare foarte frumoasã.

Ieri, postasii vasluieni au ajuns la Grãdinita nr. 6 din municipiul Vaslui, unde au împãrtit scrisori ce trebuiau completate de prichindei pentru a le expedia mosului. În ajutorul prescolarilor au venit câtiva elevi de la Scoala nr. 2, care i-a ajutat sã-i scrie Mosului. “Voi sunteti primii copii din Vaslui care vor trimite scrisori. Am venit cu postasul sã vã ia scrisorile în care ati precizat ce cadou vã doriti de Crãciun si cu ajutorul acestuia, cu sigurantã va ajunge la Mos Crãciun. Vom afla ce vã doriti, vreau sã fiti fericiti si ascultãtori”, a declarat Mãrioara Idriceanu, directorul Oficiului judetean de Postã Vaslui. Dacã fetitele îsi doresc o pãpusã, bãietii vor masinute cu care sã facã întreceri. “I-am scris mosului sã-mi aducã un bebe, pentru cã la 4 ani am avut o astfel de pãpusã si m-a durut foarte tare cã am pierdut-o”, spune Amalia Melinte. “Ne bucurãm cã Posta a ales prescolarii Grãdinitei nr. 6 Vaslui pentru a declansa aceastã campanie “Scrisoare cãtre Mos Crãciun”. Copiii au fost rugati sã deseneze cum ar trebui sã arate cadoul mult-visat de Crãciun. Au fost ajutati si de câtiva elevi ai Scolii nr. 2 Vaslui pentru a nu încurca plicurile cu foile desenate, micutii arãtându-se extrem de încântati de ajutorul primit”, a precizat Elena Popa, directorul Grãdinitei nr. 6 Vaslui.

Excursie în Laponia – marele premiu!

Copiii care îi vor scrie o scrisoare lui Mos Crãciun au posibilitatea sã îl viziteze direct în Laponia pentru cã Posta Românã a pus în vânzare un kit care costã doar 3 lei. Practic copiii achizitioneazã un plic cu un formular pe care îl completeazã si o coalã A4 pe care sã-i scrie o scrisoare lui Mos Crãciun. Singura misiune a celor mici este sã creeze cea mai interesantã scrisoare cãtre Mos Crãciun. Toate cãrtile postale trimise pânã la data de 31 decembrie inclusiv (data postei) vor participa la tombola organizatã în luna ianuarie pentru desemnarea câstigãtorilor celor cinci premii care constau în excursii în Laponia.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here