23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

„Bunã Ziua, Copii din România”- 19 ani de activitate! | FOTO

ANIVERSARE…Asociatia „Bunã Ziua, Copii din România” (BZRO) din Bârlad marcheazã pe 22 noiembrie, 19 ani de activitate. Aproape douã decenii în care a reusit cu dãruire si dragoste sã aducã bucurie în sufletele celor sãrmani. În cadrul proiectelor derulate, peste 2.200 copii au beneficiat de serviciile sociale dezvoltate, sute de copii si tineri din centrele de plasament au beneficiat de programe de socializare, zeci de tineri au fost asistati pentru a începe o viatã independentã, aproape 900 de familii au beneficiat de consiliere si totul cu doar 600 de voluntari.

Asociatia BZRO are un singur tel, acela de a oferi oamenilor din jur ceea ce au nevoie astfel încât sã se simtã egali cu ceilalti semeni, apreciati, valorizati, iubiti si acceptati. „Credem cu tãrie cã lucrurile fãcute cu pasiune de oameni simpli, dar cu inimã mare, pot avea un impact pozitiv în viata comunitãtii. Proiectele actuale ale asociatiei sunt: servicii de recuperare pentru copii cu tulburãri din spectrul autist, servicii de terapie logopedicã, atelier creativ si de dezvoltare personalã Aventura Cunoasterii, proiecte pentru voluntari si servicii de consultantã” a declarat presedintele Asociatiei. Rezultatele programelor în cei 19 ani de activitate sunt remarcabile.

Activitate asociatia premiatã

Activitatea si oamenii din BZRO au fost recompensati de-a lungul timpului pentru implicarea în comunitatea si pentru schimbarea în bine pe care au adus-o. Premii ca „Tineri care pãrãsesc centrele de plasament” în cadrul Galei Premiilor FONPC, sau Diplomã pentru Parteneriat de valoare din partea DGASPC Vaslui sunt doar câteva distinctii primite. Au urmat si altele: Premiul pentru Inovatie (locul V în lume) în cadrul proiectului „19 zile de Activism pentru Prevenirea Abuzului si Violentei împotriva Copiilor si Tinerilor”, Trofeul pentru „Proiecte si campanii de voluntariat” de la Gala Performantei Bârlãdene, dar si Premiul pentru Servicii Sociale acordat în cadrul Galei Fundatiei Vodafone pentru Ferma Socialã Bettine. În cadrul celei de a patra editii a Galei Nationale a Excelentei în Asistentã Socialã (2017) activitatea presedintelui executiv, Mihaela Zanoschi, a fost apreciatã si rãsplãtitã prin decernarea Premiului „Asistentul Social al anului 2016″.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here