10.7 C
Vaslui
09-dec.-2022

„Voi crea peste 500 de locuri de muncã pentru pensionarii activi!”

- Advertisement -

ÎNTÂLNIRE Andrei Daniel, a convocat ieri la „Poienita” reprezentantii Sindicatului Pensionarilor din Bârlad, pentru a le prezenta programul sãu electoral, precum si pentru a le dezvãlui si lor faptele care frizeazã penalul ale primarului Constantin Constantinescu. Pensionarii au fost de acord cu Andrei Daniel, cu privire la faptul cã cei din PSD nu au pus pe locuri eligibile nici la CLM si nici la CJ niciun pensionar din rândul sindicatului lor! Cei peste 40 de reprezentanti ai pensionarilor au ascultat declaratiile fãcute de Andrei Daniel, referitoare la ei: va crea 500 de locuri de muncã, va angaja cinci dintre ei la Primãrie pentru a-l consilia referitor la problemele pensionarilor, va face un consiliu lãrgit, prin desfãsurarea sedintelor de CL la Casa de Culturã „George Tutoveanu” din localitate. Andrei Daniel va demisiona din functie, a dat el asigurãri, în fata reprezentantilor mass-media si a pensionarilor, dacã nu se va tine de cuvânt!

La întâlnirea cu Andrei Daniel de ieri de la „Poienita” au participat peste 40 de reprezentanti ai Sindicatului Pensionarilor din Bârlad, multi dintre ei membri PSD. Motivul întâlnirii cu ei a fost evident campania electoralã si dorinta de a-i informa si pe pensionari cum sunt manipulati si mintiti de cei din PSD. „La întâlnirile dintre cei din PSD, asa, mai tineresti, ei spun cã ar fi mai bine sã scãpãm de dinozaurii acestia, adicã de dumneavoastrã, cã îi costati prea mult, cereti prea mult… sunteti costisitori. În acest context vã întreb de ce pe listele de la CL sau CJ nu aveti niciun reprezentant pe locuri eligibile! La CJ am avut un coleg extraordinar, pe domnul Stamate, care nu se mai regãseste nici el pe liste! Pentru cã a luat atitudine, a tinut cu pensionarii si a devenit incomod! A dispãrut de pe aceastã listã! Cel mai bun exemplu pentru dumneavostrã este domnul Ion Iliscu, un politician desãvârsit si singura persoanã cinstitã! Câte presiuni nu s-au fãcut asupra lui sã-l scoatã din partid! Vedeti? Semnalul a fost de la Bucuresti si au actionat la fel”, a spus Andrei Daniel.

500 de locuri de muncã

Andrei Daniel le-a spus pensionarilor cã experinta lor de viatã si de muncã este foarte folositoare comunitãtii locale. De aceea el a promis cã a doua zi dupã ce va ajunge primar, va angaja cinci pensionari activi, din rândul sindicalistilor care sã-l consilieze referitor la probleme cu care se confruntã pensionarii bârlãdeni. „Eu mã angajez acum cã, în situatia în care voi ajunge primar, pe 10 iunie, personal, cinci persoane pe care mi le recomandati dumneavoastrã, le doresc alãturi de mine 24 de ore din 24, angajate la Primãrie, într-un birou separat, care sã lucreze pentru dumneavoastrã. Lucrãm la un program, pe termen scurt, mediu si lung, unde am prins un lucru ce vã priveste: cei care sunt la pensie, sunt activi si vor sã lucreze, vor putea sã o facã, eu garantez, în primii doi ani de mandat al meu, sã înfiintez 500 de locuri de muncã, ca sã aveti cumva si venituri suplimentare pensiei, care este foarte micã. Promit public cã, dacã în maxim doi ani de zile eu nu creez aceste locuri de muncã, sã demisionez! Semnez demisia în alb, în fata mass-mediei si a dumneavoastrã. Pentru restul de bârlãdeni am declarat cã voi crea 2000 de locuri de muncã!”, a spus Andrei Daniel. El le-a cerut pensionarilor sã voteze la CL sau CJ pe cine vor ei, dar sã voteze primar Andrei Daniel! Si pensionarii au apaludat, arãtând cã sunt de acord cu propunerea!

Probleme, probleme…

Pensionarii au ridicat si ei câteva probleme, printre care cãpusarea pietei centrale din Bârlad de cãtre cei care nu sunt cu adevãrat producãtori, transportul public foarte scump, costul enorm al apei potabile precum si atitudinea pe care primarul actual, Constantin Constantinescu, o are fatã de pensionari, pe care îi jigneste luându-i mereu peste picior. „Uitati, chiar la ultima întâlnire cu asociatiile de locatari, douã femei de la o asociatie vorbeau si primarul le-a spus cã dacã era vorba despre sex ar fi fost atente, asa problema bugetului local nu le intereseazã. Le-a jignit pe fatã, cum este posibil? Nu sunt de acord cu felul cum ne vorbeste acest primar”, a spus unul dintre pensionari, reprezentant al unei Asociatii de Locatari din Bârlad. Andrei Daniel a promis cã, pentru toate problemele ridicate, el va gãsi rezolvare în cel mai scurt timp, în cazul în care va fi primar. El a pus pensionarilor CD-ul cu înregistrarea unde Valeriu Costãchescu vorbeste despre spãgile luate de primarul Constantinescu, apoi a discutat cu ei, cu „cãrtile” pe masã (dosare pline de copii ale unor acte oficiale), prin care se aratã ilegalitãtile comise în Primãrie, de Constantin Constantinescu si „clica lui de amici cu care furã din banul public! Va da înapoi cu vârf si îndesat, vã promit eu! Îi vom lua tot, casa, masinile, firma, vaporul.. absolut tot si va sta cu chirie în corturile tiganilor, cã asa meritã”, a spus Andrei Daniel, care a solicitat public o întâlnire cu pensionarii si membri PSD chiar în sediul acestui partid (PSD Bârlad), cu primarul Constantin Constantinescu. „Voi rãspunde la toate întrebãrile si la toate atacurile, dacã au curaj sã se întâlneascã cu mine. Dacã au respect pentru dumneavoastrã o vor face, dar vã garantez eu cã n-au niciun respect”, a spus Andrei Daniel. Întâlnirea s-a încheiat cordial, în aplauzele pensionarilor, care s-au declarat multumiti de informatiile si de proiectele PP-DD ale lui Andrei Daniel prezentate la întâlnire.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.