Carnea se introduce în meniul copiilor de la vârsta de 10 luni, a declarat medicul Mihaela Bălgrădean, şeful secţiei de Nefrologie a Spitalului „Marie Curie”. Ar fi bine să ştergeţi reţetele care se referă la carne la şase luni, a adăugat medicul.
,,Copilul care am mâncat carne se simte mai bine, nu va avea de urmat o procedură de dializă în continuare. Rămâne în observaţie. Cel căruia i s-au dat sarmale nu se simte la fel de bine, boala lui e în plină desfăşurare, s-a instituit procedura de dializă, va avea nevoie de terapie susţinută în continuare, cel puţin două săptămâni”, a declarat medicul Mihaela Bălgrădean.
,,Ar fi bine să ștergeți rețetele care se referă la carne la 6 luni. Delete acele reţete! Carnea se introduce de la 10 luni, şi în niciun caz carne procesată, chifteluţe, mici, perişoare – cum am întâlnit în multe din cazurile de sindrom hemolitic uremic în ultimii ani”, a explicat medicul.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/terge-i-re-etele-care-recomanda-carne-la-copiii-sub-ase-luni-delete-cine-lanseaza-avertismentul_1905671.html#ixzz42rzTUk9v
Follow us: @realitatea on Twitter