17.7 C
Vaslui
02-oct.-2022

20.000 de vasluieni, semnãturi pentru europarlamentarii PNL

- Advertisement -

CAMPANIE În jur de 20.000 de vasluieni au semnat listele pentru PNL, pentru viitorii europarlamentari liberali. Un numãr record pentru organizatia liberalã judeteanã, care a organizat puncte de strângere de semnãturi în toate orasele. PNL Vaslui îsi propune un scor, la alegerile din 25 mai, peste media nationalã, unul dintre cele mai performante din Moldova. Pânã atunci, spune deputatul Florin Ciurariu, se fac pregãtiri intense pentru declansarea campaniei electorale. „Pe 13 aprilie, vom merge la Piatra Neamt, acolo unde vom avea lansarea candidatului pentru Regiunea de Nord-Est, dl. Mihai Turcanu. Vrem sã demonstrãm cã organizatia PNL de la Vaslui are forta de a strânge un numãr important de voturi, pentru a trimite cât mai multi reprezentanti în Parlamentul European”, mai spune Ciurariu.

Mii de vasluieni au semnat listele de semnãturi ale PNL, dorind o schimbare de atitudine în politica europeanã, prin viitorii europarlamentari pe care PNL îi va trimite la Bruxelles. Listele au fost duse la Bucuresti de cãtre deputatul Florin Ciurariu, presedintele PNL Vaslui, care doreste sã demonstreze unitatea organizatiei judetene, într-un moment în care PSD speculeazã pe marginea reînfiintãrii Uniunii Social Liberale. De altfel, capul de listã al candidatilor liberali, Norica Nicolai, sustine cã „PNL va atinge nivelul propus, de 20%, si va fi marea surprizã a alegerilor europarlamentare”. Aceeasi pãrere o are si deputatul de Vaslui, Florin Ciurariu, presedintele organizatiei judetene PNL, care a declarat în mai multe rânduri cã vrea sã obtinã un rezultat peste media nationalã. Cu 22 de primari si sute de alesi locali, PNL poate face o surprizã frumoasã în judetul Vaslui, la alegerile din 25 mai. „Noi suntem pregãtiti pentru declansarea campaniei electorale. Pe 13 aprilie, vom merge la Piatra Neamt, acolo unde vom avea lansarea candidatului pentru Regiunea de Nord-Est, dl. Mihai Turcanu. Vrem sã demonstrãm cã organizatia PNL de la Vaslui are forta de a strânge un numãr important de voturi, pentru a trimite cât mai multi reprezentanti în Parlamentul European”, spune deputatul Ciurariu. Acesta a spus cã atât Norica Nicolai, un prieten al primarilor liberali din judetul Vaslui si cap de listã pentru PNL, dar si Mihai Turcanu si alti candidati liberali vor ajunge în judetul Vaslui, atât în perioada de campanie, cât si în precampanie, pentru a fi cunoscuti de cât mai multi dintre alegãtorii din judetul Vaslui.

Lansare pe zona Sud, cu imnul Ligii Campionilor!

PNL si-a lansat la Brãila candidatii pentru alegerile europarlamentare, într-un eveniment destinat organizatiilor liberale din regiunea Sud, apelând la o serie de elemente preluate din conceptul Ligii Campionilor UEFA, cu o „Cupã a campionilor” si imnul comptetitiei fotbalistice. Lansarea candidatilor la europarlamentare, care s-a desfãsurat în Sala Polivalentã din Brãila în prezenta a circa 3.000 de simpatizanti, a debutat pe melodia imnului Ligii Campionilor. Cu ocazia acestui eveniment, liderii filialelor din Galati, Constanta, Brãila, Tulcea, Buzãu si Vrancea au sustinut câte un scurt discurs, urmati de primii cinci candidati ai PNL pentru Parlamentul European. Fiecare vorbitor s-a adresat sãlii de pe o micã scenã pe care se afla, în loc de pupitru, un stativ pe care s-a aflat o cupã aurie, inscriptionatã „Cupa EuroCampionilor”. Dintre europarlamentarii prezenti, Adina Vãlean a sustinut cã liberalii vin dupã cinci ani de mandat în Parlamentul European pentru a-si prezenta faptele, si nu doar vorbele. Ea a sustinut cã din 2007 pânã în prezent prin demersurile sale a redus tarifele la roaming cu 80%, urmând ca pânã în 2015 acestea sã fie eliminate definitiv.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.