200 de sicrie au ajuns în mare, după ce două capele s-au prăbuşit, în Italia

Imagini de nedescris au fost imortalizate în Liguria, Italia, după ce o alunecare de teren a prins o parte dintr-un cimitir. Astfel, doua capele s-au prăbușit și circa 200 de sicrie au ajuns în mare.

În interiorul celor două capele se aflau aproximativ 200 trupuri neînsuflețite care s-au prăbușit. Incidentul s-a produs ieri, 22 februarie 2021, în stațiunea Camogli din Italia.

O parte a cimitirului s-a prăbuşit în mare

Mare parte a cimitirului care era situată pe coasta stațiunii s-a prăbușit în mare din cauza unei alunecări de teren. Conform presei locale, La Stampa, în jur de 200 de sicrie au ajuns în apă, în timp ce muncitorii aflați în zonă au reușit să scape.

Două capele ale cimitirului au fost distruse complet, iar trupurile neînsuflețite care se aflau în interior au ajuns, de asemenea, în valurile mării.

Totul s-ar fi produs din cauza eroziunii coastei, agravată de valurile violente de după furtuni. În momentul de faţă, pompierii încearcă, cu ajutorul scafandrilor, să recupereze sicriele. …https://www.bzi.ro/200-de-sicrie-au-ajuns-in-mare-dupa-ce-doua-capele-s-au-prabusit-in-italia-foto-video-4134232?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ