spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
25-apr.-2024

Preasfintitul Ignatie, slujbã la Fãlciu, la doi ani de la înfiintarea Asezãmântului „Sf. Nicolae” (FOTO)

- Advertisement -

SLUJBÃ EPISCOPALÃ…Preasfintitul Pãrinte Ignatie, Episcopul Husilor, s-a întâlnit cu copiii din Centrul de zi al Asezãmântului social „Sfântul Ierarh Nicolae”din Fãlciu, al Asociatiei „Filantropia Ortodoxã Husi”, cu prilejul împlinirii a doi ani de la inaugurarea acestuia. La final, Preasfintia Sa i-a colindat pe toti cei prezenti si a oferit daruri copiilor ce beneficiazã de serviciile Centrului de zi.

Copiii i-au colindat pe oaspeti si au organizat o scenetã dedicatã Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul Asezãmântului. Ierarhul Husilor a oficiat o slujbã de multumire, la care au participat si pãrintele consilier Vladimir Beregoi, presedintele Asociatiei „Filantropia Ortodoxã” Husi, pãrintele consilier eparhial Eduard Irimiea si pãrintele inspector Dragos Trofin.

„Alãturi de copii si de salariatii Asezãmântului au fost prezenti si Neculai Moraru, primarul comunei Fãlciu, si Dorel Chelaru, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir” din Fãlciu. Tuturor le multumim pentru dragoste si pentru tot sprijinul manifestat”, a mentionat doamna Ionela Cãtãlina Iosif, coordonatoarea Asezãmântului „Sfântul Ierarh Nicolae” din Fãlciu.

Asezãmântul social „Sfântul Ierarh Nicolae” din Fãlciu dispune de douã module de asistentã socialã, cu 50 de beneficiari: un Centru de zi pentru 25 de copii si un Serviciu de îngrijire la domiciliu pentru 25 de persoane vârstnice, iar activitãtile se desfãsoarã în parteneriat cu Primãria si Consiliul Local Fãlciu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.