spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
28-mart.-2024

Liber sugetator

- Advertisement -

La IPJ Vaslui, circul continuã. Desi toatã lumea se astepta ca sã fie numit noul sef, tot Donose a primit delegatie pentru o lunã. N-a fost sã fie nici Bâgu, nici Ticutã de la Permise, dar nici Bibirig ajuns între timp adjunct la IPJ Neamt. Pânã una, alta, noi exportãm sefi prin alte judete. De exemplu, dupã arestarea noului sef interimar de la Permise Suceava, au fost detasati din judetul nostru doi lucrãtori, unul dintre ei fiind ofiter. Acesta are toate sansele sã ajungã sef în cuibul spãgarilor cu delegatie. Este vorba de Cernat.

Se pregãteste o mare mosmandã la Primãria Vaslui. Din culise se lucreazã asiduu la încoronarea lui Neacsu cel Mic în functia de administrator public. Adicã un fel de tãietor de frunzã la câini. De fapt, Pavãl, vãzând cã are cu cine, îsi cautã o persoanã cãreia sã-i dea prerogativele când este plecat, pentru ca nu cumva cei doi viceprimari sã ajungã la butoane. Tot el este si presedintele comisiei de selectie a noilor directori generali pentru Goscom, Transurb sau Locativa.

Umblã vorba prin târg cã noul partener a lui Buzatu, Dan Marian, si-ar fi aranjat datoriile pe care firma sotiei sale le avea pe la finante. A apelat la o ordonantã care restructureazã creantele datorate la bugetul de stat, bazându-se pe relatiile pe care încã le mai are cu unii liberali. Dupã ce si-a rãscumpãrat pe banii statului activele fabricii de pufuleti, e normal sã mai primeascã si o scutire importantã pentru datoriile la Fisc. Asta înseamnã sã fii cu adevãrat politician. În judet, doar o firmã a mai reusit aceastã performantã.

Avem si noi, la Bârlad, lideri precum cel de la Metrorex

Bârladul nu-i Bucurestiul, însã fabrica de rulmenti, oricând se bate de la egal, la egal cu metroul din capitalã. Si la lideri de sindicat avem asemãnãri. Cel de la Metrorex si-a adjudecat spatiile din statiile de metrou, al nostru de la Rulmenti a luat abuziv spatiu de lângã bloc. Fotografiile de mai sus sustin aceastã afirmatie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. Ce boala psihica te apasă atât de puternic,încât și când te trezești,și când te culci trebuie sa adaugi comentarii fara legătură cu postarea? Vezi,in timpul crizelor de demență sa nu faci rău propriilor copii.( Desigur,asta crezi tu..)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.