spot_imgspot_img
10.4 C
Vaslui
28-mart.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

I-ati dat un semnal destul de puternic primarului rãzvrãtit din PNL, Dumitru Boros, cã nu are loc în PSD. I-ati spus cu subiect si predicat cã, desi Buzatu îi face capul mare, el nu poate deveni social-democrat fiindcã este… pervers. Acesta credea cã vã mai îmbuneazã dacã îl pune pe Feraru sef la spital. Apropo, spuneti-i proaspãtului manager sã nu mai spunã în CA de la spital cã au fost aranjate concursurile de pe timpul lui Rusu. Nu de alta, dar vorbeste de funie în casa spânzuratului!

Edi Popica – deputat PSD

Sfârsitul de an v-a gãsit linistit acasã, în sânul familiei, iar cum au mijit zorii Noului An ati si accelerat precum bolizii de lux. Supãrat cã de Crãciun Simion de la AUR v-a luat fata prin comunele vasluiene, acum, când pe stil vechi încep sãrbãtorile de iarnã prin unele comune, ati si luat-o cu Solomon la trap, pe la Iana, pe la Pogana, apoi o sã mergeti si pe la Dragomiresti si Gârceni. Important e sã nu vã dati bãtut. Noi o sã bãgãm bãtul prin gard si o sã-l trimitem pe Simion la Tãcuta, tot la stilisti.

Nelu Tãtaru -deputat PNL

În acest debut de an ati fost campion la gãrzi în spital. V-ati propus ca acum, în mini vacanta aceasta, sã fiti alãturi de pacienti. În plan politic, vã doriti ca Noul An sã vã aducã un post de presedinte la ANSVSA, la Bucuresti, si de ce nu si un secretar de stat. Oricum, pe ultima sutã de metri ai anului 2021, i-ati luat lui Miticã postul de prefect de sub nas.

Tudor Polak – deputat PNL

Aveti în 2022 un an al provocãrilor. Este anul tigrului si e normal. Primul hop îl aveti la Goscom, în care partidul trebuie sã tinã cu dintii de pozitia de manager. Apoi vine un tsunami care e posibil sã vã strice alianta de la Primãria Vaslui. Si pe deasupra mai este si negocierea cu ALDE, care mai aduce în organizatie un alt lider, cu multe pretentii. Noi vã recomandãm prudentã si sã lãsati scrisul pe whatsApp. Vã diminueazã concentrarea.

Mihai Botez – deputat USR

Partidul dvs. o ia încet la vale, iar la Vaslui, AUR a urcat bine peste USR si credem cã este deja al treilea partid, dupã PNL si PSD. Dumneavoastrã ati avut la dispozitie 5 ani sã faceti organizatii în judet, iar AUR de jumãtate de an are deja mai multi membri decât voturile pe care le aveti acum în judet. Deja se contureazã si faptul cã veti pierde viceprimarii de la Bârlad si Vaslui.

Irinel Stativã – deputat PSD

Anul care a trecut a fost unul complicat pentru dvs. Si acum vã mai bântuie fantoma lui Mustafa. Anul care a venit pare unul benefic pentru cariera dvs. Totul depinde în ce aliante vã veti bãga. Dacã mergeti ca pânã acum, pe sinceritate si alãturi de cei care doresc sã construiascã în judet, e posibil sã vã meargã bine, dar dacã o cotiti cã asa vã cere … stãpânul, veti pierde totul. Cântãriti înainte de a lua decizii.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

V-am vãzut destul de implicat de sãrbãtori. Ati manageriat cu succes grupul folcloric Mugurelul, acolo unde evolueazã si sefa dvs. de cabinet. Ati fost împreunã cu uratul în tot judetul si multi au apreciat forta acestui grup de coriste si instrumentiste. Ana chiar a impresionat! Cel putin la Episcopie, a fãcut furori cu cele douã codite obraznice, legate cu fundite rosii. Multi dau ca sigur cã cele douã guriste ale ansamblului Mugurelul vor avea un viitor de aur în bransã. Meritã un pic de investitie. Niste ore de canto n-ar strica.

Onofrei Garincea – subprefect Vaslui

Mai este putin si vã vine numirea dvs. în fruntea Prefecturiii, spre disperarea senatorului Bîca. Acesta chiar a rãspândit ipoteza, dupã ce s-a consultat cu premierul Ciucã de la topometrist la general (n.r. asa se laudã în partid), cã dvs. n-o sã ajungeti niciodatã prefect. Cicã i-ar fi spus lui Ciucã, într-un acces de sinceritate. Si dacã nu va fi asa, cine picã de fazan?

Trifan Ciprian – vicepresedinte CJ Vaslui

V-ati tot sãturat sã vinã alde Dan Marian prin biroul dvs. sã sudeze tigarã dupã tigarã. Cicã ultima datã când a poposit la dvs. în bârlog a spus la final cã mai bine nu venea, cã i-ati stricat Revelionul. A aflat cã e posibil sã nu mai fie vicepresedinte de CJ, dacã liberalii fac presiuni sã facã aliantã cu PSD la Vaslui. CIar lui Buzatu i-ar conveni, mai ales din perspectiva alegerilor locale viitoare, unde vrea sã-l planteze pe Neacsu primar, iar pe Vasile Pãvãl deputat.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Nu v-ati multumit de Crãciun cu cadourile pe care le-a gândit viceprimarul Mândru si purtãtoarea sa de cuvânt, Geanina Tofan. Acestia au dat cãrti la copii, de parcã ar mai citi cineva în România, când la putere sunt jocurile de pe telefoane. Dvs. în mare secret ati mai fãcut vreo 2.000 de pungi si le-ati împãrtit prin oras. Asa da, cã electoratul nu se tine cu beletristicã, ci cu ce trece prin mat.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Lãudabilã initiativã dvs. de a chema presa la un sprit între Crãciun si Anul Nou. Numai cã bãietii s-au cam îmbãtat si v-au luat la rost. Unii vã cereau cont de cum împãrtiti publicitatea, altii voiau ca bucata lor de fripturã sã fie mai mare, iar purtãtorul de cuvânt era absent total. Învãta versurile pentru urãtura cu capra din noaptea de Revelion. Suntem curiosi cine a plãtit dezmãtul, fiindcã Bîca se jurã cã n-a dat un leu.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Culmea ironiei e cã în noaptea de Revelion ati avut un discurs ca al lui Nelu Tãtaru. Le spuneati oamenilor sã se vaccineze, sã poarte mãsti, cã virusul nu iartã. Ne-a cam mirat si nu numai pe noi, si pe vreo câtiva huseni care, când au vãzut ce spuneti, au început sã arunce cu petarde înainte de a bate ceasul 12.00.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Azi am fost cu ochii pe voi; aveți dreptul și la prostia de care dați dovadă.
    Cât mama dracului vă dă Popica de-l țineți într-o laudă continuă?
    Că Tătaru-i mama, e clar, de-acolo sugeți bine bine. Ce-ar fi să-l lăudați mai mult, că, chiar vedeți prin ceața viitorului: ajunge președinte.
    Cu Solomon. n-ați dat la pace, cu Bica, nici, vă rămâne Boroș. Dar ăsta-i mai șiret ca vulpea, chiar dacă face, se asigură bine…
    Văd că-l periați pe Stativă…aveți nevoie de câștig la vreo judecătorie, nu- așa ?

  2. Băi,mari șulfe sunteți ,mă! De unde și până unde vrea domnul primar Boroș să intre în PSD??? Voi vă auziți??? Si de cand va freacă grijă de USR??? Mergeți și măsurati la PNL aripa Câțu procentele cât sunt de lungi!!!! Mari japițe sunteti!!! E bun procentul AUR, mă? Va place lungă și naționalistă??? Bleah, scârboși sunteți!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.