spot_imgspot_img
14.7 C
Vaslui
23-apr.-2024

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Grupul de la Bârlad care-si doreste sefia la IPJ Vaslui au trecut la faza doi. Au un consultant nou care i-a învãtat cã pe Emanuel Nacu, actualul inspector sef, îl pot da jos doar dacã cineva de la „215” îi face rapoarte nasoale. Si au gãsit ei pe cineva care-l bombardeazã pe despescu de cât de ticãlos e Nacu, iar la Vaslui politistii nu-si pot face datoria cã sunt stresati.

S-a lãmurit misterul pierderii majoritãtii de la CA-ul al ISJ Vaslui. Liberalii trebuiau sã aibã majoritatea, însã au pierdut-o, fiindcã doi indivizi pusi de liberali în functie au trãdat. Cicã unul dintre ei, cu pãrul de oaie tigaie chiar i-a arãtat votul noii inspectoare sefe, ca sã vadã cât de loial este noii conduceri.

Marele manager al halatelor albe din „orasul dintre vii„ a fugit la Uzatu în parohie, fiindcã s-au terminat medicamentele psihotrope din visterie sa. A auzit cã la Anuta doftoriile acestea nu se dau cu retetã si cã stocul este nelimitat. Dar nu vine oricum si vrea pozitia de sef peste halatele albe. La concurs nu s-a înscris, fiindcã e la modã sã fii interimar. De pe pozitia aceasta mai poti lucra si în privat, cã de era cu concurs, treaba se împuțea si se alegea cu integritatea pãtatã.

Bîca a iesit senator pe semnãtura altcuiva

Acordãm premiul de cel mai smecher parlamentar domnului senator Iulian Bîca pentru performanta cã a iesit senator, fãrã a-si semna dosarul de candidat. Probabil vã amintiti cã atunci când s-au depus dosarele la Biroul Electoral Judetean, omul era internat în spital la Bârlad cu Covid-19. Legenda spune cã în locul lui a semnat altcineva de la partid, un om mai palid la fatã, care si-a descoperit de putin timp vocatia de secretar general de comunã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.