0.6 C
Vaslui
06-dec.-2022

6 cele mai bune păsări ca animale de companie

- Advertisement -

Dacă ești în căutarea unei păsări ca animal de companie și nu știi de unde  începiți-am pregătit o listă cu cele mai bune păsări ca animale de companie. Extrem de afectuoase, acestea te vor impresiona prin coloritul lor și inteligența de care dau dovadă.

IATĂ 6 CELE MAI BUNE PĂSĂRI CA ANIMALE DE COMPANIE

1. PERUȘII

Perușii sunt papagali de dimensiuni mici și mijlocii și sunt animale de companie care pot deveni rapid cel mai bun prieten al familiei tale prin gesturile și melodiile lor încântătoare.  Cu practica, perușii îți pot ciuguli din mână, fluiera în ton și pot învăța comenzi de bază.

2. NIMFA

Papagalul nimfă adora  se joace cu proprietarii lor și ar trebui să li se acorde cel puțin o oră de atenție pe zi.

Aceste păsări colorate adoră să stea în afara cuștii lor, așa că luați în considerare achiziționarea unui leagăn sau a unui suport de lemn pe care acestea pot petrece timpul.

Citeşte şi: 10 cele mai bizare păsări de pe planetă

3. PAPAGALUL CACADU

Această pasăre cu stil este un animal de companie care atrage și iubește atenția.

Papagalii Cacadu se apropie cu uşurinţă de proprietarii lor, iar daca nu primesc suficientă atenție, pot deveni deprimați și pot începe să-și smulgă penele ca semn de suferință. Este important  le acordați iubire și atenție cel puțin o oră pe zi pentru a avea un papagal fericit.

4. AGAPORNIS

Aceşti papagali, numiţi și papagalii amorezi, sunt extrem de afectuoși și pot deveni parteneri pe viață atât pentru stăpânul lor cât și pentru un alt papagal din aceeași rasă.

Ele iubesc scăldatulașa  puneți-le la dispoziție un bol cu apă în care  se scalde de 2-3 ori pe săptămână și veți avea cel mai fericit animal de companie.

5. PAPAGALUL GRI AFRICAN

Acești papagali de mari dimensiuni sunt unii dintre cei mai inteligenți, fiind capabili  memoreze până la 2000 de cuvinte. De asemenea pot recunoaște unele obiecte și culori, iar speranța de viață este între 50 și 70 de ani.

Citeşte şi: Papagali dintr-un parc zoo, trimiși la izolare pentru că înjurau vizitatorii: ”Se încurajează pentru a obține atenție!”

6. CANARII

Canarii sunt unele dintre cele mai apreciate pasări de apartament. De un colorit divers și un ciripit melodios, Canarii sunt pasări care se adaptează cu ușurință vieții în apartament, fară  aibă nevoie de un spatiu generos ca alți papagali. …https://www.digi-animalworld.tv/stiri/pasari/6-cele-mai-bune-pasari-ca-animale-de-companie-11860

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.