spot_imgspot_img
16.5 C
Vaslui
30-apr.-2024

Vrea sã încheie turul cu o victorie

- Advertisement -

Hizo sperã ca momentele tensionate care vor exsita în tribune datoritã rivalitãtii dintre cele douã galerii sã nu se rãsfrângã si pe teren

OPTIMIST…Viorel Hizo vede întâlnirea de luni cu CSM Iasi un meci foarte important în care “galben-verzii” trebuie sã-si adjudece cu orice pret cele trei puncte puse în joc pentru a mai putea spera mãcar la o Cupã Europeanã. Desi se confruntã cu probleme mari de efectiv, antrenorul Vasluiul sperã ca pânã la ora meciului sã-si poatã recupera mãcar o parte din jucãtorii sãi de bazã.

În ultimul meci al turului de campionat, FC Vaslui va întâlni pe teren propriu pe CSM Iasi, echipã pe care Viorel Hizo o avertizeazã cã nu va avea deloc o viatã usoarã la Vaslui. “Sper si îmi doresc cel putin sã terminãm turulcu o victorie care ar fi o victorie normalã, dar nu trebuie sã subestimãm adversarul chiar dacã este în zona retrogradãrii. Iasiul are trei victorii consecutive ceea ce noi din pãcate nu am reusit. Ei sunt acum într-o revenire de formã, joacã chiar foarte bine si nu cred cã este un joc foarte usor. Va trebui sã muncim foarte mult pentru a câstiga acest joc ca sã acumulãm 31 de puncte, dar vom vedea ce se va întâmpla. Existã aceastã rivalitate între Vaslui si Iasi care poate da destule momente tensionate care sã se rãsfrângã si pe teren”, a declarat Viorel Hizo. Desi se confruntã cu probleme mari de efectiv înaintea meciul cu CSM Iasi, “Dulãul” sperã sã-I recupereze mãcar o parte din jucãtori pânã la ora meciului. “Am foarte multe probleme medicale, Sânmãrtean probabil mâine va intra în programul echipei, sã vedem dacã poate sã se antreneze, Niculae a început de ieri, Coman a început de azi, Antal a fãcut astãzi o individualizare usoarã si mai avem probleme si cu Caue. Deci avem destule probleme cu o serie de jucãtori importanti, dar asta este, trebuie sã jucãm”, a încheiat Viorel Hizo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.