spot_imgspot_img
14.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Mosul sa vina la vara

- Advertisement -

Jumisse: “Astept la varã cadoul de la Mos Crãciun!”

ALTRUIST… Eduardo Jumisse si-a sacrificat cadoul de Crãciun, preferând sã nu primeascã nimic pânã în varã. Departe de iarna din România, mijlocasul mozambican nu se teme de cantonamentul pregãtit de Viorel Hizo si spune cã va veni dornic de muncã la reunirea din 10 ianuarie. Jumisse cere fanilor doar putinã rãbdare si promite cã echipa va suferi, în scurt timp, o transformare în mai bine. Pe lângã urãri, fotbalistul a tinut sã îi multumeascã lui Viorel Hizo pentru faptul cã i-a acordat sansa de a se face remarcat.

Rep: Cum îti petreci vacanta?A venit Mos Crãciun la tine?

Jumisse: Profit la maximum de zilele de vacantã pe care le am, pentru a-mi petrece cât mai mult timp cu familia mea. În acelasi timp muncesc, deoarece am multe lucruri de fãcut aici. Mos Crãciun a venit venit în vizitã pe la mine si i-am cerut ceva…(râde)

Rep: Ce i-ai cerut Mosului?

Jumisse: I-am spus cã îmi doresc ca la varã sã devenim campioni, deoarece eu cred în sansa noastrã.

Rep: Dupã pãrerea ta, putea Vasluiul sã aibã evolutii mult mai bune în acest an?

Jumisse: Da, eu cred cã echipa noastrã putea sã câstige mult mai multe puncte, dar noi am pierdut puncte în unele jocuri pe care le-am dominat complet. Am pierdut puncte cu Gaz Metan, Otelul, Constanta, am pierdut puncte unde nu trebuia.

Rep: Crezi cã echipa va arãta altfel din returul campionatului?

Jumisse: Da, cred cã Vasluiul va avea o altã fatã. Cred cã domnul Hizo va avea destul timp în cantonamentul de iarnã sã instruiascã echipa si sã o aducã pe drumul ce bun.

Rep: Cum a fost anul 2012 pentru tine?

Jumisse: Pentru mine pot sã spun cã a fost un an bun. Personal am avut noroc cu domnul Viorel Hizo care odatã cu venirea lui l-a echipã mi-a dat posibilitatea sã joc, sã mã afirm.

Rep: Ce îti doresti de la noul an?

Jumisse: Ca toatã lumea de altfel, îmi doresc sã fiu sãnãtos pentru a-mi putea ajuta echipa sã câstige mult mai multe puncte în retur.

Rep: Ce le urezi suporterilor pe final de an?

Jumisse: Le urez multã, multã sãnãtate pentru cã asta este cea mai importantã! Vreau sã le spun sã încerce sã aibã rãbdare cu echipa, deoarece în varã au venit foarte multi jucãtori la Vaslui care abia acum s-au cunoscut între ei si în plus am mai avut si trei antrenori. Eu cred cã cu foarte multã muncã din partea noastrã si cu sprijinul suporterilor putem deveni campioni.

Rep: Ce ti-a transmis Viorel Hizo înainte sã luati vacantã?

Jumisse: “Jumisse, tu sã vii la Vaslui pe 10 ianuarie!”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.