spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Mãrtisor muzical pentru huscence!

- Advertisement -

SURPRIZÃ Douã fete frumoase si talentate vor aduce astãzi unul din cele mai speciale mãrtisoare, pe care husencele, aniversatele zilei, le vor primi din partea celor dragi! Fetele sunt membre ale unei trupe inedite, B&A Soul, si pun în cântecul lor, interpretat vocal si cu chitãrile, toatã emotia unei generatii întregi de adolescenti, visãtori si plini de viatã.

Se numesc Bianca Nechifor si Ancuta Ciocoiu si activeazã în cadrul Casei de Culturã „Alexandru Giugaru” din Husi. Trupa lor, B&A Soul, s-a înfiintat de curând, dupã ce o persoanã inspiratã le-a spus cã s-ar potrivi pe scenã si ar putea avea succes în aceastã formulã. Prima lor iesire în fata publicului a fost la „Zilele Husilor” 2012. „Mie, de emotie, pe scenã îmi venea sã plâng atunci”, îsi aminteste, zâmbind, Bianca, elevã în clasa a VII-a, la Colegiul National „Cuza Vodã”. „Erau atâtia oameni care se uitau la noi si era prima datã cãnd ne urcam pe o asemenea scenã. Dar, tot atunci, mi-am dat seama cã avem sustinãtori, cã sunt multi colegi care ne sunt alãturi si totul a fost bine, pânã la final”, a mai spus Bianca. La fel ca si ea, Ancuta, elevã în clasa a XII-a, la acelasi colegiu, sustine cã muzica este doar o pasiune, la care nu ar renunta niciodatã. Ea este, de altfel, si o micã poetã, extrem de talentatã, dupã cum spun cei care i-au vãzut creatiile. „Am scrise în jur de 200 de poezii, iar volumul <<Viorile Visãrii>>, desi finisat, nu l-am putut publica în exemplare mai multe, pentru cã nu am avut bani. Volumul se gãseste însã, la Biblioteca Municipalã <<Mihail Ralea>>. Îmi place poezia, îmi place sã scriu versuri”, mãrturiseste Ancuta. Despre surpriza muzicalã pe care le-a pregãtit-o tuturor celor care vor veni în aceastã searã, la ora 18,00, în sala mare a Primãriei, cele douã fete nu dezvãluie prea multe. „Îi asteptãm cu drag, la spectacol, pentru cã va fi un eveniment frumos”, au spus ele.

Doina Morosanu vine la Husi, de 8 Martie!

De altfel, artistii îndrãgiti ai „Trandafirului de la Moldova”, cu care Husul se mândreste pretutindeni, vor fi prezenti, cu un recital deosebit, pentru care s-au pregãtit intens în aceste zile. Surpriza serii însã, le va stârni nostalgii romanticilor, pentru cã organizatorii, Casa de Culturã si Primãria, au invitat-o pe Doina Morosanu, o artistã consacratã din Vaslui, îndrãgitã de cei pasionati de muzica usoarã autenticã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.