spot_imgspot_img
19.4 C
Vaslui
30-apr.-2024

Ministrul Cristian David s-a întâlnit cu Papa Francisc! (foto)

- Advertisement -

AUDIENTÃ Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Cristian David, a fost prezent la audienta la Sfântul Scaun de la Vatican, unde a fost primit de Papa Francisc.

Ministrul a fost însotit de o delegatie a Asociatiei Românilor din Italia. „La sfârsitul acestei audiente generale, am avut ocazia ca sã îi prezint personal mesajul de salut al românilor de pretutindeni, al comunitãtii romanesti din Italia, Sanctitãtii Sale, în ideea pe care noi toti o apreciem, de deschidere cãtre dialog si solidaritate, pe care a exprimat-o cu ocazia diferitelor mesaje pe care le-a transmis pânã acum”, a spus Cristian David.

Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Cristian David, a avut si o întâlnire cu primarul Romei, Gianni Alemanno, în contextul în care numai în provincia Roma trãiesc 154.000 de rezidenti români. „Agenda de discutie s-a axat pe problemele comunitãtii românesti, pe integrarea acesteia în problemele politice si administrative, care reprezintã cele mai bune rãspunsuri la problemele cu care se confruntã românii de aici. Prezenta lor în viata administrativã este una dintre solutiile pe care eu le sustin cu prioritate în vederea facilitãrii integrãrii românilor în societate”, a spus ministrul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.