spot_imgspot_img
16.5 C
Vaslui
30-apr.-2024

La bine si la greu, el e prietenul meu!

- Advertisement -

Deputatul Solomon, alaturi de consilierul arestat!

DURERE Arestarea pentru 29 de zile a consilierului PSD din Bârlad Marius Iamandi a stârnit reactii adverse. Cum era si normal, cea mai prietenoasã este a deputatului Solomon. Acesta si-a manifestat “stupoarea” si “mâhnirea”, pentru pãtania prietenului. În schimb, deputatul Solomon este optimist si crede cã si acest arestat de seamã va fi eliberat asa cum au mai scãpat si altii: deputati, senatori sau primari! În acest context, meritã amintit faptul cã tocmai deputatul Solomon a fost acuzat de mai multe ori cã îi intermediazã afacerile cu bani publici ale constructorului – consilier Iamandi!

“Consilierul local PSD Marius Iamandi, care are mandat de arestare preventivã, este suspendat, asa cum precizeazã legea, pe perioada arestului preventiv, atât din PSD, cât si din CLM. Eu as vrea sã iau chiar ultima frazã din comunicatul DNA-ului, care spune cã arestarea preventivã nu poate suprima dreptul la prezumtia de nevinovãtie. Dupã momentul eliberãrii, pânã la pronuntarea definitivã în cauzã, care sper eu sã-i fie favorabilã lui Marius, pentru cã totul mi se pare o chestiune de filme artistice, el va reintra în drepturi si va fi ca toti cei arestati preventiv si eliberati: unii sunt europarlamentari, altii deputati, altii senatori, unii chiar primari pe unde or mai fi ei. Sunt mâhnit si consternat totodatã, cã unul dintre cei mai activi membri ai Organizatiei de Tineret a PSD a a juns subiect de presã prin fapte care nu fac cinste nici lui si nici nouã. Dar viata le va lãmuri pe toate în viitorul apropiat, iar în CLM Bârlad vor fi 20 de consilieri, majoritatea fiind stabilitã de la acest numãr”, a declarat deputatul Adrian Solomon.

Slobod la gurã

Pe lângã sustinerea prietenoasã Solomon a mai punctat conform principiului “Cine nu-i cu noi e împotriva noastrã” – atacând în primul rând pe senatorul Vasile Pintilie, apoi conducerea PDL Vaslui, guvernarea Boc, ierarhia mondialã, americanii etc. Culmea este cã deputatul Solomon vine în contradictie cu primarul Constantin Constantinescu, care, chiar ieri, a multumit guvernului pentru faptul cã un proiect bârlãdean (modernizarea strãzilor din cartierele noi ale orasului) va fi finantat în cel mai scurt timp cu peste15 milioane de euro. Din pãcate, stilul deputatului Adrian Solomon, care atacã, jigneste si împroascã cu noroi pe oricine este la putere, aduce grave deservicii municipiului Bârlad.

Politicianul rãu si politicianul bun?

“În post e bine sã nu pãcãtuiesti, nici cu gândul, nici cu fapta asa cã amânãm lupta politicã pânã dupã Crãciun”, a spus Adrian Solomon. Nici nu a început bine conferinta cã deja au curs “pãcatele” prin aceea cã s-a dezlãntuit asupra senatorului Vasile Pintilie, pe care l-a amenintat din nou cu Agentia Nationalã de Intregritate (ANI) ca mai apoi sã-i prezinte o initiativã legislativã, care din spusele sale, nu are acordul PDL-ului, partidul din care face parte senatorul Vasile Pintilie si de aceea el va sustine initiativa senatorului. “Senatorul Pintilie a fãcut un tur de fortã printre procedurile parlamentare, lobby parlamentar, dezbateri cu presa pentru binele bârlãdenilor…. Am înceract sã-i arãt cã a gresit acum câtva timp nerespectând legea ANI , treaba lui, el a votat de trei ori legea ANI si el nu o respectã, nerespectând nici Codul Comercial”, a mai spus deputatul Adrian Solomon. Au urmat apoi critici aduse legii salarizãrii unice, guvernului Boc, presedintelui Traian Bãsescu si tot ce miscã, în afara PSD-ului. Asta în timp ce primarul municipiului Bârlad a multumit chiar ieri, guvernãri Boc, pentru faptul cã un contract de finantare a unui proiect de peste 15 milioane de euro, cel privind modernizarea strãzilor din cartierele noi ale Bârladului, va fi semnat în zilele urmãtoare. Între cele douã atitudini (care seamãnã izbitor cu cele din filmele politiste proaste – cu politistul bun si cel rãu), se aflã zeci de mii de bârlãdeni ce asteaptã în zadar ca viata lor sã se îmbunãtãteascã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.