spot_img
spot_imgspot_img
22 C
Vaslui
26-mai-2024

O nouã sanctiune pentru FC Vaslui

- Advertisement -

Fundasul nu se lasã

PEDEAPSÃ…Comisia de Disciplinã din cadrul FRF a decis ieri sã aplice o nouã sanctiune clubului vasluian în cazul „Sãlãgeanu”. În continuare neplãtit, desi are o decizie definitivã de partea sa, prin care Vasluiul este obligat sã-i achite suma de 91.000 de euro, fundasul costã gruparea „galben-verde” încã douã puncte, ajungându-se la un total de 4, nu se stie însã în ce competitie.

Este a patra sanctiune pe care Sporting Club Vaslui o primeste în cazul fundasului stânga. Prima dintre ele a fost dictatã în luna aprilie si obliga gruparea „galben-verde” la plata restantelor financiare cãtre jucãtor si la achitarea unei amenzi de 2500 de lei. În luna mai, penalitatea dictatã de comisiile FRF a s-a ridicat la 7000 de lei, pentru ca la începutul lunii iunie, SC Vaslui sã primeascã interdictie la transferuri si depunctarea cu douã puncte. Ieri, aceleasi comisii au constatat cã vasluienii au rãmas în continuare datori jucãtorului, astfel cã au luat decizia sã sanctioneze clubul cu încã 2 puncte, acumulând pânã în prezent 4 puncte pentru neexecutare hotârârii CNSL. În cazul în care situatia actualã se va perpetua timp de 90 de zile de la comunicarea primei decizii, regulamentul FRF prevede sanctiuni mult mai dure pentru Sporting Club Vaslui, putându-se ajunge chiar la excluderea din toate competitiile. Aceastã ultimã sanctiune sperie însã din ce în ce mai putini suporteri vasluieni, având în vedere situatia în care se aflã clubul „galben-verde”

Temwanjera, cãutat de asiatici

Dupã ce Iasiul si Clinceniul si-au manifestat interesul de a-l avea, Mike Temwanjera are începând din aceastã sãptãmânã încã o ofertã asupra cãreia trebuie sã mediteze. Potrivit unor surse, de serviciile atacantului s-a interesat o echipã puternicã de pe continentul asiatic, remuneratia ce ar urma sã o primeascã acolo fiind de trei ori mai mare decât la o echipã din Liga I.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.