spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Rãzboiul galeriilor în Sala Polivalentã

- Advertisement -

Echipa oaspete vine cu suporterii dupã ea

DIFICIL…Confruntarea de sâmbãtã dintre HC Vaslui si CSM Bucuresti se anuntã a fi una extrem de echilibratã nu numai pe teren, ci si în tribune. Si asta deoarece, echipa din capitalã va fi încurajatã de un grup important de suporteri, aproximativ 40. Este cel mai mare numãr de fani adversi care vin sã-si sustinã favoritii în Sala Sporturilor din Vaslui. De partea cealaltã, golgheterul vasluienilor, Dragos Soare este sigur cã fanii locali se vor ridica din nou la înãltime si vor purta HC Vaslui spre o nouã victorie.

Handbalistii antrenati de Leonard Bibirig si Laurentiu Cozma vor sã bifeze un nou succes pe teren propriu, dupã ce etapa trecutã n-au reusit sã producã surpriza cu vicecampioana Stiinta Municipal Bacãu . Pentru a-si îndeplini obiectivul de mâine, vasluienii trebuie sã treacã de CSM Bucuresti, un adversar aflat în mare formã. O partidã dificilã, potrivit pivotului Dragos Soare, si asta mai ales din cauza psihicului pe care îl traverseazã cele douã echipe.”Va fi un meci greu, cu sigurantã, pentru cã ei au un moral bun, dupã victoria din ultima rundã, cu Potaissa Turda în timp ce noi venim dupã înfrângerea cu Bacãu. Însã jucãm acasã si gândul ne stã doar la victorie. Vom evolua în fata propriului public si nu avem voie sã mai facem greseli.” a declarat Dragos Soare. Golgheter al echipei dupã 6 etape, cu 30 de goluri marcate, pivotul sperã ca forma pe care o traverseazã sã dureze cât mai mult, pentru ca victoriile sã fie mai usor de obtinut. „Sigur, mã bucurã faptul cã sunt golgheterul echipei, însã mai importante pentru mine sunt victoriile echipei.” a mai afirmat jucãtorul. Referitor la faptul cã echipa adversã va avea suportul unui numãr semnificativ de fani, Soare a comentat: ” Eu sunt sigur cã dacã publicul nostru se va prezenta la fel ca si pânã acum, nu vom avea probleme.”

Casa de bilete, deschisã de azi !

Iubitorii handbalului din Vaslui îsi pot achizitiona bilete pentru meciul cu CSM Bucuresti, azi, între orele 12:00-20:00 si sâmbãtã între orele 8:00-11:00. Pretul a rãmas acelasi, astfel cã fanii care vor sã vadã meciul din tribunele laterale vor trebui sã plãteascã 10 lei pentru un tichet, în timp ce pe mijloc, pretul unui bilet este de 15 lei. Partida se va desfãsura sâmbãtã, începând cu ora 11:00 si va fi transmisã de Digisport1.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.