spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Klaus Iohannis a numit un nou secretar general al CSAT

- Advertisement -

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit pe generalul de brigada Mihai Somordolea secretar al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), functie ramasa vacanta la data de 6 martie, dupa ce generalul Ion Oprisor a fost numit consilier pentru securitate nationala al presedintelui.

Informatia a fost publicata de cotidianul Romania Libera, in absenta unui comunicat postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Totusi, pe site-ul CSAT apare numele lui Somordolea, in timp ce Ion Onisor apare ca si consilier prezidential la Departamentul Securitatii Nationale.

In acest moment, singurele locuri neocupate in CSAT sunt cel al directorului SIE, condus de un interimar inca din luna septembrie, si cel al ministrului de Finante, dupa demisia lui Darius Valcov pentru care DNA cere arestarea preventiva. Mihai Somordolea provine din randul Fortelor Terestre ale Armatei Romane.

El a fost consilier in CSAT, fiind decorat de mai multe ori de fostul presedinte Traian Basescu, ultima oara in decembrie 2014, cand a primit Ordinul Serviciul Credincios in grad de Comandor.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/klaus-iohannis-a-numit-un-nou-secretar-general-al-csat_1660535.html#ixzz3VK5MFhKS
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.