spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

A supravietuit dupã ce vecinul i-a înfipt cutitul în cap (VIDEO)

- Advertisement -

NOROCOS…Un bãrbat din satul Mânãstirea, comuna Mãlusteni, a supravietuit miraculos dupã ce un consãtean i-a înfipt un cutit în cap. Nervos, vecinul i-a bãgat în ureche, pânã la prãsele cutitul, lama iesindu-i prin partea cealaltã, la câtiva centimetri de creierul mic! Medicii s-au crucit când l-au vãzut, fiind dus direct pe masa de operatie pentru a fi salvat. “Asa tãiat cum am fost, am ajuns acasã si mi-am pus femeia sã sune la Salvare”, spune Vasile Blãnaru. Bãrbatul spune cã a fost atacat de membrii familiei celui care acum zece ani i-a omorât fratele. Sperã ca politistii sã-si facã datoria, iar agresorii sã fie arestati, cã de nu, acestia vor încerca din nou sã-i ia viata.

La Compartimentul de Primire Urgente al spitalului bârlãdean a ajuns, duminicã seara, un bãrbat de 48 de ani din localitatea Mânãstirea, comuna Mãlusteni, care a vãzut moartea cu ochii dupã ce a fost atacat cu cutitul de un consãtean. Vasile Blãnaru povesteste cã era cu cãruta prin sat, duminicã dupã-amiazã, când deodatã a fost atacat din spate cu un cutit, ce i-a fost înfipt în ureche, prin pavilionul organului auditiv, la câtiva centimetri de carotidã si de creierul mic. Bãrbatul de 49 de ani a fugit repede acasã, asa tãiat cum era, cu sângele curgând siroaie, iar sotia sa a anuntat imediat la 112 Salvarea si Politia. “Am fost, într-adevãr, sesizati de sotia celui atacat, care a sunat la 112, precizând cã sotul ei prezintã leziuni urmare a unor lovituri. Politistii au deschis deja un dosar de urmãrire penalã, efectuând cercetãri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurãrilor comiterii faptei, urmând ca, în momentul în care starea de sãnãtate îi va permite, victima sã fie audiatã. În functie de cercetãrile care se vor efectua, la care se vor adãuga concluziile medicilor legisti, se va face încadrarea juridicã a faptei”, a precizat Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Medicii s-au crucit când au vãzut rãnile!

Vasile Blãnaru a ajuns cu ambulanta la Spitalul de Urgentã „Elena Beldiman” din Bârlad, în jurul orei 19.00, desi apelul la 112 a fost fãcut în jurul orei 16.30. Omul era foarte grav din cauza hemoragiei provocate de cutitul cu care a fost rãnit în zona capului, la ureche si fatã. „Pacientul a fost adus de ambulantã duminicã, la ora 19.00. A fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, cu plãgi tãiate multiple în zona scalpului, în zonele preauriculare, retroauricular, cu multiple plãgi în zona fetei si gurii, dar si cu o plagã transfixiantã prin pavilionul urechii, mai bine zis obiectul ascutit (cutitul – n.r.) i-a intrat pe o parte si i-a iesit pe cealaltã parte. A fost internat la Chirurgie si i s-au suturat toate rãnile, fiind si operat la ORL”, a declarat Adrian Gheorghiu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Presa mai iute decât politia: a intervievat victima!

Dacã politistii nu au reusit sã ajungã sã ia declaratii victimei, care este acum operatã si în afarã de pericol, printr-o minune, reprezentantii mass-media au reusit sã stea de vorbã cu Vasile Blãnaru. Acesta a fost dus ieri la un control intraspitalicesc, pentru a fi consultat de mai multi specialisti. El a precizat cã a fost victima unui atac fulgerãtor, pe la spate, comis de cineva din familia criminalului care acum zece ani i-a omorât acestuia un frate. “Mi-a dat cu cutitul prin spate, în timp ce eram cu cãruta. Agresorii sunt Lucian Ion si Lucian Dan, nu stiu care dintre ei doi a dat cu cutitul în mine, cã n-am vãzut. Veneam pe drum, am oprit la magazin în sat, acolo era închis, cã era o nuntã. Ei au iesit si m-au atacat pe la spate. Am lãsat cãruta acolo, am fugit acasã sã mã leg. Nu aveam ce face, cã trebuia sã mã leg, curgea sânge mult. M-au atacat din cauza unor probleme mai vechi, pe care le au ei cu familia mea. Acum zece ani, cineva din familia lor mi-a omorât fratele si a fãcut puscãrie vreun an de zile. N-am fãcut încã reclamatie la politie, sotia a vorbit cu politistii, eu abia dupã ce ies din spital voi merge la medicul legist”, a spus Vasile Blãnaru jurnalistilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.