spot_imgspot_img
16.5 C
Vaslui
30-apr.-2024

Doi pietoni neatenti, victime ale unor accidente rutiere grave!

- Advertisement -

ATENTIE PE UNDE TRAVERSATI Douã accidente rutiere grave s-au petrecut la sfârsitul acestei sãptãmâni: unul vineri, pe raza comunei Pogana, victimã fiind un bãtrân de 84 de ani, care s-a angajat în traversarea DJ 243 prin loc nemarcat, si altul duminicã, în jurul orei 13.30, pe B-dul Epureanu din Bârlad, soldat cu o victimã, un bãrbat de 50 de ani, internat cu o plagã contuzã occipitalã. Ambele accidente au avut loc din cauza traversãrii prin loc nemarcat a strãzii, lucru care de multe ori se terminã la spital pentru pietoni!

Vineri, 24 iunie, pe raza comunei Pogana, a avut loc un accident de circulatie care s-a soldat cu rãnirea gravã a unui bãtrân. Accidentul s-a petrecut, pe drumul din comuna Pogana (DJ 243), la intersectia cu drumul cãtre satul Bogesti. „Din primele cercetãri a reiesit cã un bãtrân în vârstã de 84 de ani, din satul Bogesti, s-a angajat în traversarea soselei fãrã sã se asigure în prealabil. Din aceastã cauzã, el a fost acrosat de un autoturism marca Dacia, condus de un bãrbat din judetul Galati, în vârstã de 68 de ani”, a declarat cms. sef Stefan Sofrone, purtãtorul de cuvânt din cadrul IPJ Vaslui. Victima accidentului este un bãtrân de 84 de ani, din Bogesti, acesta fiind transportat de ambulanta chematã la fata locului, în stare gravã la spitalul din Bârlad, fiind diagnosticat cu fracturã de gambã si brat stâng, traumatism cranio-cerebral si suspiciune de fracturã de coloanã cervicalã. Medicii bârlãdeni au decis transferul victimei la Clinica de Neurochirurgie „dr. Nicolae Oblu” din Iasi, unde se aflã internat în stare criticã. „Soferul masinii implicatã în accident a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauzã, s-a întocmit dosar de cercetare penalã pentru comiterea infractiunii de vãtãmare corporalã din culpã”, a mai precizat cms.sef Stefan Sofrone.

Bãrbat de 50 de ani, spulberat pe un bulevard din Bârlad

Al doilea accident grav s-a petrecut ieri, în jurul orei 13.30. Un bãrbat în jur de 50 de ani, care s-a angajat în traversarea bulevardului Epureanu din Bârlad, a fost lovit în plin de un sofer care circula regulamentar. Bãrbatul s-a angajat în traversarea strãzii prin loc nepermis, fãrã sã se asigure, când masina care circula cu vitezã dinspre Podul Verde spre Grãdina Publicã l-a acrosat si l-a aruncat circa 50 de metri în fatã, pe trotuar. Pietonul neatent a fost dus la spitalul bârlãdean, unde este în prezent internat la sectia Chirurgie. „Victima este un bãrbat în jur de 50 de ani, care a fost diagnosticat cu <<plagã contuzã occipitalã>>, fiind internat la sectia Chirurgie, pentru a sta sub observatie medicalã”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.