spot_imgspot_img
16.5 C
Vaslui
30-apr.-2024

Un şofer care se tachina cu fetele din maşină a depăşit pe linia continuă şi s-a izbit într-o ambulanţă SMURD

- Advertisement -

O ambulanţă SMURD care venea cu un copil bolnav la Spitalul Judeţean Suceava a fost oprită violent din drum după ce un şofer în vârstă de 22 de ani, care a depăşit pe linie continuă, a intrat cu autoturismul în autoutilitara care circula cu semnalele acustice şi luminoase pornite. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 16.00, pe DN 29A, la ieşirea din satul Călugăreni spre Şerbăneşti. Mai exact, accidentul s-a petrecut într-o zonă de pădure, unde drumul este prevăzut cu mai multe curbe şi cu linie continuă. Din păcate, tânărul şofer nu a ţinut cont de asta. După accident, şoferul avea să recunoască zâmbind faptul că se tachina în maşină cu iubita şi cu sora lui şi nu a fost suficient de atent la trafic.

A depăşit în orb şi a frânat 35 de metri, fără a putea opri
Ambulanţa SMURD preluase de la Zvoriştea un copil cu handicap şi îl aducea la spital, în Suceava. În ambulanţă erau trei paramedici, cu tot cu şofer, copilul şi mama sa. Din sensul opus, dinspre Suceava, venea un Renault Clio, condus de Adi Peptanariu, în vârstă de 22 de ani. Urmele de la faţa locului au indicat clar cum acesta a pătruns pe sens opus şi când a văzut ambulanţa a frânat. Autoturismul a rulat ca o sanie în jur de 35 de metri, după care a intrat în coliziune violentă cu ambulanţa.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-09-24/Un-sofer-care-se-tachina-cu-fetele-din-masina-a-depasit-pe-linia-continua-si-s-a-izbit-intr-o-ambulanta-SMURD

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.