spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

„Zmeul” de la Hãlãresti iar în arest- a furat o vacã si a revândut-o … proprietarului!

- Advertisement -

ARESTAT PREVENTIV Judecãtorii bârlãdeni au emis mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile pe numele lui Daniel Catanã, din satul Hãlãresti, comuna Iana. Bãrbatul a comis o tâlhãrie chiar de Buna Vestire, tâlhãrind un consãtean, care venea acasã dupã ce îsi cumpãrase o bovinã. Daniel Catanã a luat bovina omului, a dus-o acasã la el, iar apoi a dus-o înapoi proprietarului, cerând pe ea o sumã de bani! A primit mandat de arestare pentru fapta sa. Daniel Catanã este recidivist, agresiv si recunoscut de toatã suflarea comunei Iana drept un individ care a sãrit la bãtaie cu securea si la politisti, fiind împuscat de acestia, acum câtiva ani.

Asearã, procurorul de caz a propus emiterea unui mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile, pe numele lui Daniel Catanã, iar judecãtorii bârlãdeni au admis solicitarea. Catanã Daniel a fãcut apel asearã, astfel cã „circul” se mutã la Tribunalul Vaslui. „Sesizarea a fost fãcutã la 112, în ziua de 25 martie. Un cetãtean a reclamat cã un bãrbat de 35 de ani, din satul Hãlãresti, comuna Iana, a sustras o bovinã prin tâlhãrie. Politistii sectiei 8 Ruralã Iana au venit la fata locului si au constatat cã bãrbatul de 35 de ani s-a întâlnit cu un consãtean pe drum, care ducea o bovinã acasã. Agresorul a sustras bovina prin violentã, dupã care a dus-o acasã la el. Ulterior, în schimbul umei sume de bani, i-a înapoiat bovina proprietarului. Politistii din Iana l-au identificat pe agresor, l-au retinut pentru 24 de ore, iar asearã l-au prezentat la Parchetul Bârlad, cu propunerea luãrii mãsurii de emitere a unui mandat de arestare pentru 30 de zile”, a precizat Alina Tonicã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cine este Daniel Catanã?

Un individ cu multe fapte cu violentã la activ, care atunci când nu este în puscãrie, terorizeazã comuna Iana. Vã reamintim cã în 2012, în luna mai, Daniel Catanã, bãrbatul în vârstã de 36 de ani din satul Hãlãresti, comuna Iana, a atacat doi politisti cu securea si a fost împuscat. A ajuns la spitalul din Bârlad, apoi la o clinicã din Iasi cu cinci plãgi împuscate. Totul a început în clipa în care sotia lui, sãtulã de bãtãi, a sunat la 112.  Doi politisti din comuna Puiesti au sosit la fata locului, iar bãrbatul a sãrit la politisti cu securea. Politistii au ripostat conform legii si au scos pistoalele, trãgând în aer câteva focuri, apoi în individul recalcitrant. Numai asa au reusit sã scape de furia tânãrului, care i-a amenintat cu moartea si le-a fãcut tãndãri parbrizul de la masina de serviciu, dupã ce în prealabil si-a amenintat si bãtut sotia, apoi a spart geamurile de la casa fratelui sãu. A ajuns la puscãrie atunci, însã dupã ce a iesit nu s-a cumintit. Daniel Catanã este recidivist, el mai având la activ un ultraj contra unui politist sãvârsit acum câtiva ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.