spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Fãrã vacantã

- Advertisement -

În vizorul echipei nationale

CONVOCATI…Handbalistii Gabriel si Mihai Bujor nu vor avea parte de odihnã cu ocazia sãrbãtorilor de iarnã. Cei doi vasluieni au fost convocati la echipa nationalã, urmând ca în perioada 26 decembrie-7 ianuarie sã participe la douã turnee de pregãtire.

Prima competitie la care care va participa echipa nationalã a României se numeste Yellow Cup si va avea loc în perioada 26-31 decembrie, în Elvetia. În perioada 4-7 ianuarie, Federatia Românã de Handbal va organiza, cel mai probabil la Cãlãrasi, o nouã editie a Trofeului Carpati, competitie în care reprezentativa României va participa cu loturile A si B. Gabi Bujor va face parte din lotul A, lotul principal, în timp ce Mihai se va alãtura lotului de rezerve.

Obisnuiti cu echipa nationalã

Cei doi jucãtori ai Vasluiului nu sunt strãini cu atmosfera din cadrul lotului nationale. În perioada 25-29 octombrie, Gabriel Bujor a participat la un stagiu de pregãtire în Portugalia, unde nationala României a sustinut douã partide amicale în compania echipei gazdã, ambele pierdute de „tricolori”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.