spot_imgspot_img
11.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Verdict, arest! (video, foto)

- Advertisement -

A început cosmarul pentru Alis Gentimir

DUBLÃ LOVITURÃ Ceea ce pãrea o glumã, la început, tinde sã devinã un cosmar pentru cunoscutul personaj vasluian, Alis Gentimir. Nu doar cã a fost arestat pentru 29 de zile, dar i-a fost perchezitionatã si locuinta. Mãsura arestãrii preventive a fost justificatã de faptul cã acesta prezenta pericol public, este cercetat pentru o acuzatie cu pedeapsa posibilã mai mare de 4 ani si, pe numele sãu, mai existã alte douã dosare de cercetare pentru lovire. De remarcat cã, în urma perchezitiei domiciliului, politistii au cules si împachetat câteva pumnale si sãbii, în afara hardului de la calculator a câtorva CD-uri si a unei camere video. În ceea ce priveste sãbiile gãsite la el acasã, Alis a spus cã-s doar obiecte de ornament!

Dupã retinerea de 24 de ore, Alis Gentimir a fost “gratulat” si cu mandatul de arest preventiv pentru 29 de zile. De ani de zile în care si-a permis cam orice prin Vaslui, este pentru prima datã când Alis simte rãcoarea gratiilor. Frustrant pentru el e cã ceea ce l-a înfundat a fost declaratia datã de cel mai înversunat dusman al sãu din ultimii ani, Ciprian Paraschiv, zis Cel. Dupã altercatia de acum douã sãptãmâni, acesta a declarat politistilor cã e adevãrat cã nu l-a lovit, dar i-a instigat pe ceilalti sã-l loveascã. De cealaltã parte, la audieri, Alis declarase cã nu a participat la altercatie, ci doar a avut un schimb de replici si s-au înjurat unul pe altul. De amintit, cã Alis Gentimir a ajuns dupã gratii datoritã unei confruntãri pe care a avut-o cu Cel. Însotit de opt camarazi de arme, Alis a tãbãrât peste Cel si un prieten al acestuia dupã ce unul din bãietii sãi fusese înjunghiat de dusmanul sãu de moarte. Cum e si firesc, a izbucnit o adevãratã bãtãlie, ca multe altele, de fapt, în care Alis a fost implicat. Doar cã de aceastã datã, acesta nu si-a trimis doar “locotenentii”, ci a fost si el de fatã, amãnunt care l-a costat libertatea, cel putin pentru 29 de zile.

Sustinãtorii lui Alis, prezenti la Judecãtorie

Asa cum se poartã în cazul interlopilor de provincie, la Judecãtorie au fost prezenti pentru a-l sustine moral pe Alis mai multi prieteni. Pe tot timpul audierilor de vineri, pe holuri au asteptat circa 12 ortaci de-ai lui Gentimir, care au vrut sã-si arate astfel suportul fatã de prietenul lor. Acestia îl considerã nevinovat pe Alis, mai ales cã acum 2 ani, în 2008, Paraschiv l-a înjungiat pe Gentimir, dar acesta din urmã nu a vrut sã depunã plângere la politie. Tot din spusele celor care au fost de fatã la incidentul pentru care Alis a fost retinut de Politie, de fapt Cãtãlin Manea a fost trimis de Gentimir pentru a negocia cu taximetristii angajarea la firma celui din urmã, si de fapt Cel a fost cel care a pornit scandalul, lovindu-l pe Manea cu cutitul în omoplatul drept.

Medicul Geta Gentimir, din nou pe holurile Judecãtoriei

Alãturi de sustinãtorii lui Alis, a fost prezentã la Judecãtorie si cumnata acestuia, Geta Gentimir, de profesie medic. Aceasta trãieste un adevãrat cosmar pentru cã, în ultimii trei ani, a fost arestatã si condamnatã aproape întreaga familie: tatãl (Mitu Dãriescu), cei doi frati (Mihai si Vasile), sotul (Ciprian Gentimir), iar acum cumnatul (Alis Gentimir). Si putin a lipsit ca acum 3 ani, chiar si mama acesteia sã ajungã dupã gratii, aceasta fiind complice la infractiunea de proxenetism si trafic de persoane.

MOTIVATIA LUI ALIS

“Poate când eram mai tânãr, am avut un comportament mai violent, însã, acum m-am schimbat. Vreau sã înlocuiti mãsura arestãrii cu cea de a nu pãrãsi localitatea deoarece am angajati pe care trebuie sã-i plãtesc”, Alis Gentimir.[nggallery id=11]

A VENIT POLITIA!

Zi cu ghinion: arestat si cu casa rãscolitã de politisti

La doar douã minute dupã ce a fost emis mandatul de arestare preventivã, judecãtorul a aprobat si perchezitia locuintei lui Alis Gentimir. Conform purtãtorului de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihalea Straub, perchezitia a fost efectuatã pentru probarea întregii activitãti infractionale a acestuia. De remarcat cã politistii, au cãutat prin toate colturile, având probabil indicii cã în locuintã s-ar afla droguri. De asemenea, a fost luat hardul de la calculator, mai multe CD-uri si o camerã video care era asezatã pe un trepied într-o camerã, semn cã politistii încearcã sã gãseascã dovezi si pentru o altã infractiune mult mai gravã, de care e bãnuit de mult: proxenetismul. Putin probabil însã, ca Alis, stiindu-se cu musca pe cãciulã sã pãstreze în locuinta sa astfel de dovezi care l-ar putea incrimina. Oricum, dupã tot tãrãboiul din locuinta sa, politistii au plecat, neuitând sã-l ia si pe Alis cu ei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.