spot_imgspot_img
14.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

UPDATE: Accident cu 3 victime, intre care un copil de 3 ani, la Tutova!

- Advertisement -

UPDATE: Starea victimelor accidentului de la Tutova este mult mai grava decat au crezut salvatorii care au ajuns cel mai repede la fata locului, pentru a le acorda primul ajutor. Medicii Spitalului din Barlad, unde pacientii au fost adusi la ora 03,40, sustin ca fetita in varsta de 3 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea constientei; are, de asemenea, o contuzie toraco-abdominala. I s-a efectuat un examen CT, unde i s-a gasit un hematom mai vechi si a fost directionat spre Neurochirurgie, la Iasi. Mama copilului., 25 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea constientei; a fost diagnosticata cu contuzie toraco-abdominala, contuzie coloana toracala, traumtism picior drept si coapsa dreapta. Desi ar fi putut ramane in Spitalul din Barlad, femeia a ales sa plece la Iasi, la Neurochirurgie, pentru a fi impreuna cu fetita. Barbatul care conducea vehiculul a suferit, de asemenea, o fractura prin tasare, la nivelul corpului vertebral L3, iar acum inca se afla in vestigatii la Spitalul Barlad, urmand a se decide daca va ramane aici sau va fi directionat catre Iasi, dupa cum a precizat Dana Bors, reprezentanta Spitalului din Barlad.

DRAMATIC: fetita urma sa ajunga la Bucuresti, la Spital, caci are o tumora de canal lacrimal!

Cercetarile au aratat ca fetita si mama ei sunt din comuna Botesti, iar soferul este din comuna Matca, judetul Galati. Masina se indrepta spre Bucuresti, unde urma ca fetita sa ajunga la Spital, intrucat sufera de o afectiune crunta, tumora de canal lacrimal. Tragedia a facut ca barbatul care le ducea cu masina pe ea si mama ei, sa adoarma la volan, dupa cum au precizat politistii. “Apelul la 112 a fost facut la 2,55. Accidentul s-a petrecut pe DE 581, pe raza localitatii Tutova. Barbatul care conducea vehiculul este din Matca, judetul Galati. Din primele cercetari, acesta a adormit la volan, scapand de sub control masina, care s-a izbit violent de un podet si apoi de un gard. Din accident a rezultat 3 victime, femeia de 25 de ani, fetita si soferul vehiculului. Cu totii au fost transportati la Spitalul din Barlad. In cauza s-a intocmit dosar penal, pentru vatamare corporala din culpa, pe numele soferului”, a precizat Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui.

GRAV… In aceasta dimineata, in jurul orelor 03,00, in localitatea Tutova s-a produs un grav accident de circulatie, soldat cu 3 victime, printre care si un copil in varsta de 3 ani. Un autoturism scapat de sub control de un sofer in varsta de 65 de ani, s-a izbit violent de un cap de pod. In urma impactului, soferul, o femeie de 25 de ani, dar si copilul de 3 ani au suferit rani, insa au avut noroc si au scapat cu viata. Mai mult decat atat, copilul a iesit singur dintre fiarele masinii, spun pompierii. “Începând cu ora 03.05, Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță tip B2 (EPA), la un accident rutier produs în localitatea Tutova. Șoferul unui autoturism a lovit un cap de pod, după care s-a oprit într-un gard. La sosirea echipajelor de pompieri și a unei ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, la fața locului au fost găsite trei victime aflate în stare de conștiență, dintre care un copil, care ieșiseră din autoturismul avariat. Victimele, un bărbat în vârstă de 65 ani, o femeie în vârstă de 25 ani și un copil în vârstă de 3 ani, au fost preluate de ambulanțe și transportate la Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului municipal „Elena Beldiman” Bârlad., doi adulți și un copil au fost transportate la spital municipal din Bârlad”, au spus reprezentatii ISU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.