spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-apr.-2024

Un bărbat cu două dosare penale pentru conducere fără permis s-a urcat beat la volan și a provocat un grav accident

- Advertisement -

Un bărbat din Vicovu de Sus care s-a urcat la volan deși nu are permis de conducere și era în stare avansată de ebrietate a provocat un accident grav după ce a pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea, autoturismul lovind două mașini staționate. În urma impactului, pasagerul din mașina condusă de șoferul băut a fost rănit grav. Șoferul care a provocat accidentul poate fi catalogat fără dubii un pericol public. Acesta mai avea două dosare penale pentru conducere fără permis întocmite în acest an de către polițiști și mai trecuse 24 de ore prin arest.

Din cercetările poliției rezultă că Romică-Constantin Saghin, în vârstă de 41 de ani, din Vicovu de Sus, aflat la volanul unui VW Golf, pe strada Ștefan cel Mare din Vicovu de Sus, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mașina părăsind partea carosabilă și intrând într-o parcare, unde a lovit un autoturism Skoda și apoi o autoutilitară. Impactul violent a fost cu autoutilitara.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-09-23/Un-barbat-cu-doua-dosare-penale-pentru-conducere-fara-permis-s-a-urcat-beat-la-volan-si-a-provocat-un-grav-accident#ixzz60Kq2g8yH

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.