spot_imgspot_img
12.6 C
Vaslui
30-apr.-2024

Scandal monstru în Club Menthor VDM: agentii de pazã, amenintati cu… drujba!

- Advertisement -

AMENINTÃRI CU DRUJBA… Scandal mare sâmbãtã noaptea, spre duminicã, în Club Menthor VDM din Vaslui. Totul a pornit dupã ce bodyguarzii au intervenit pentru a linisti un tânãr ce se luase la ceartã cu DJ-ul deoarece nu punea melodiile pe care le voia el. În apãrarea lui a sãrit si fratele lui, iar de aici pânã la un scandal în toatã regula nu a mai fost decât un pas. Cei doi frati au fost scosi cu forta din club, iar unul dintre ei a sunat la 112 pentru a anunta cã a fost agresat de agentii de pazã. Celãlalt a gãsit de cuviintã sã se rãzbune, asa cã s-a dus pânã la masinã, si-a luat drujba si s-a întors sã-i ameninte pe bodyguarzi cã le ia gâtul. La fata locului au ajuns imediat politistii vasluieni, care l-au deposedat pe bãrbat de obiect si l-au retinut pentru 24 ore.

Tot scandalul s-a întâmplat în jurul orei 03:00. Potrivit administratorului Clubului Menthor VDM, cei doi bãrbati deveniserã recalcitranti pe fondul consumului de alcool. “Din ce stiu eu, bãietii sunt din Lipovãt, s-au îmbãtat destul de tare si au devenit recalcitranti. Unul dintre ei era mai pornit. Se tot urca pe cub, sã vorbeascã cu DJ-ul pentru a pune ce melodii dorea el. Asta s-a întâmplat de mai multe ori pânã au intervenit bãietii de la pazã. I-au zis sã se linisteascã, sã nu se mai urce cu bãuturã pe acel cub. Nu a înteles cu vorbã bunã si a început sã ne ameninte. Ne-a spus cã la câti bani are poate sã-si cumpere si el o firmã de pazã. În discutie a intervenit si un bãiat de la Vãleni, un prieten de-al meu, care i-a spus acelui scandalagiu sã se linisteascã. La scurt timp, cei doi de la Lipovãt au fost scosi din club. Tot ei au chemat politia pe motiv cã cei de la pazã i-au luat prea tare si i-au împins pe scãri. Cel mai recalcitrant a plecat cu un taxi, iar celãlalt a rãmas afarã. Dupã un timp s-a întors pe jos înapoi, cu o drujbã în mânã. Politistii l-au vãzut si l-au întrebat unde se duce cu ea. A zis cã vrea sã se întoarcã în club, sã le taie gâturile celor de la pazã”, a declarat Marius, administratorul Clubului Menthor VDM.

“Eu stiu cã într-un club trebuie sã aplanezi lucrurile, nu începi sã bruschezi persoanele”

De celalaltã parte, unul dintre cei doi frati spune cã de vinã sunt agentii de pazã, care în loc sã aplaneze lucrurile, i-au bruscat. “Fratele meu s-a enervat pentru cã bodyguarzii ne-au împins pe scãri. S-a dus la masinã, a luat drujba si a venit cu ea în perimetrul ãla. Asta e, când esti putin ametit, te aprinzi mai repede, dar nu a rãnit pe nimeni cu drujba. Doar a pornit-o si apoi a oprit-o, atât. Sunt camera de supraveghere, se poate vedea destul de bine cã nu a fost nimeni agresat. A fost mai mult o chestie de intimidare. Dar bodyguarzii au gresit, unul dintre ei chiar ne-a confirmat cã nu am agresat pe nimeni. Minciuni se pot spune, dar adevãrul este pe camerele de supraveghere. Eu stiu cã într-un club trebuie sã aplanezi lucrurile, nu începi sã bruschezi persoanele. Vã spun sincer, eu lucrez în Italia si mã mai duc prin discoteci românesti. Acolo nu are nimeni treabã cu tine dacã dansezi cu femeia altuia. Dacã te iei la ceartã cu cineva, bodyguardul îti spune sã te potolesti si dacã nu, te scoate frumos afarã si te trimite acasã, nu te împinge, nu vin vreo cinci bodyguarzi la tine cu bastoane si electrosocuri”, a declarat unul dintre fratii implicati în scandal.

IPJ Vaslui: “se fac cercetãri pentru amenintare si pentru port si folosirea de obiecte periculoase”

Tânãrul care i-a amenintat pe agentii de pazã cu drujba a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru amenintare si pentru port si folosirea de obiecte periculoase. “În jurul orei 3:00, am fost sesizati prin apel la 112 cu privire la faptul cã un bãrbat de 31 ani ar fi fost agresat de agentii de pazã ai unui club din zona centralã a Vasluiului. Colegii mei s-au deplasat imediat la fata locului, au început sã facã verificãri. În timpul acestora, au observat, pe un trotuar din apropierea clubului, un bãrbat care avea în mânã o drujbã, pe care o accelera ostentativ, în timp ce adresa amenintãri agentilor de pazã. L-au interceptat si l-au deposedat de obiect. Acesta s-a conformat si s-a dispus mãsura retinerii lui pentru 24 de ore. În cauzã, s-a întocmit un dosar de cercetare penalã pentru purtare abuzivã (n.r. pentru acuzatiile aduse de bãrbatul care a sunat la 112 pentru cã a fost agresat) si tulburarea ordinii si linistii publice (n.r. pentru bãrbatul care amenintat cu drujba). De asemenea, se fac cercetãri pentru amenintare si pentru port si folosirea de obiecte periculoase”, a declarat purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.