spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
30-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni

- Advertisement -

Dumitru Buzatu

Sedinte de tainã peste tot, prin judet. Puneti primari, dati jos primari, pe altii îi racolati. Atentie la fostul partener din aliantã, cã nu mai tolereazã mult furtul de candidati. Frate-frate, dar candidatii „e pã bani”, cum se spune în sud.

Mircea Gologan

Aveti o temã ingratã de gestionat. Se pare cã Marius Arcãleanu e usor incompatibil, fiindcã a venit la Casã de Asigurãri de Sãnãtate prin transfer de la Casa de Pensii. Teoretic el este tot funcționar public.

Narcis Poiana

Aveti grijã cum vã beti ceaiul la Prefecturã! Sã nu sãriti calul cu numirile la deconcentrate, fiindcã s-ar putea sã nu mai luati nimic. La cât e de hotãrât Orban cu anticipatele, e posibil sã se dispenseze de PMP, mai ales cã sefii dvs. de la Bucuresti se dau filozofi.

Vasile Pavãl

Stim cã sunteti plecat la bãi, sã vã refaceti fortele pentru campania electoralã. Bine ar fi sã nu vinã viscolul în aceastã perioadã, pentru cã vicele Daniel se apucã de plâns, nu mai iese din nãmeti, sãracul.

Dumitru Boros

Aveti probleme în organizatie. Bozianu, omul dvs. din Primãrie, vrea la Drumuri Nationale si dvs. nu prea sunteti de acord. Nu e bine, fiindcã directorul pus acolo de Solomon se laudã cã vã are la mânã si cã nu o sã sustineti schimbarea lui. Si Dan Marian are pregãtit unul pe teavã!

Ioan Ciupilan

Se pare cã aveti concurentã la alegerile din varã. Cosmin Bitu s-a înscris în ALDE si, cel mai probabil, va fi si candidatul partidului pentru functia de primar. Nu e rãu! O sã aveti cu cine face majoritate. Poate o sã-l luati si viceprimar, dacã ia suficiente voturi.

Aurel Cãciulã

Alegerile anticipate o sã vã scuteascã de chinul de a fi deputat. Oricum era cãciula prea mare pentru dvs. Vã cãdea basca peste ochi. Suntem foarte curiosi cum o sã reactionati când nu o sã mai fiti pe un loc eligibil.

Daniel Olteanu

Aveti o ultimã sansã sã reveniti în PNL. Jucati-o! E pãcat sã rãmâneti a doua roatã la cãrutã, dupã ce ati muncit pe brânci sã fiti în top. Dan Marian o sã vã încalece în curând si în ALDE nu e loc pentru amândoi.

Mihai Botez

Dumnezeu nu bate cu parul! Acum cã o sã fie alegeri anticipate si împreunã cu cele locale, rezultatele o sã fie pe mãsura muncii depuse în organizatii. Nu o sã mai beneficiati de val. Ce ne-am distra sã vã întoarceti înapoi la firma de leasing.

Adrian Solomon

Dacã reusiti sã vã impuneti Guvernul, poate ajungeti si dvs. ministrul Muncii sau mãcar secretar de stat ca Tudor. Avem si noi un coleg pe acolo si în curând o sã rãmânã fãrã loc de muncã. Îi punem noi o vorbã bunã, cã s-a obisnuit la Bucuresti si ar fi pãcat sã se întoarcã acasã. Cã nouã ne place fãrã el la redactie.

Irinel Stativã

Ce o sã faceti dacã PSD pierde alegerile? Vã ia doamna judecãtor grefier la Judecãtorie. Cã doar nu o sã credeti cã o sã ajungeti director la Protectia Copilului. În nicio variantã, cu PNL sau PSD la cârma CJ, dvs. sunteti pe dinafarã, poate prefect, dacã PSD pune Guvernul.

Ana Birchall

Pe unde ati fost în delegatii, nu ati lãsat o impresie bunã. De pildã, cei de la ambasada Frantei nu au rãmas cu o impresie prea bunã dupã ce ati fost la Paris. Au zis cã ati fost fitoasã. Nu v-a plãcut hotelul, desi era chiar lângã Luvru si e cotat ca cel mai „chic” din zonã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.