spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Nevasta acuzatã de trãdare, scandal în public cu rudele sotului pãrãsit pentru amant!

- Advertisement -

CIRC PE FACEBOOK

REACTII… Nevasta din Râsesti, comuna Drânceni, acuzatã cã si-a rãpit propriul fiu si a fugit în lume cu amantul, a iesit si ea la atac! Femeia sustine cã a pãrãsit domiciliul conjugal, din cauza bãrbatului, care s-ar fi purtat urât cu ea si cu copilul. Postãrile femeii le-au scos din sãrite pe rudele bãrbatului, care au încins un scandal de pominã, pe o retea de socializare. Nu s-au lãsat nici cei din familia amantului, care si-a pãrãsit si el familia, ca sã fugã în lume, cu ibovnica. Au curs criticile pentru cei doi fugari îndrãgostiti, acuzati cã au distrus cu idila lor douã familii, una din Râsesti si alta din Chersãcosu. Între timp, Politia face cercetãri, pentru „pãrãsire de domiciliu”. Mioara, femeia din pricina cãreia s-a fãcut atâta zarvã, a dat asigurãri cã e mai fericitã ca niciodatã. „Eu cu copilul suntem foarte bine si foarte fericiti, iar el sã nu facã pe victima”, a transmis femeia, reclamatã la Politie pentru cã si-a pãrãsit gospodãria. „Nu mai râdeti, cã aceasta este imaginea societãtii în care trãim. Prin sate e jale. E grav! Familii distruse, lume imoralã. Copii lãsati de izbeliste. Si nimeni nu face nimic, nici scoala, nici nimeni”, au reactionat internautii.

„Dragostea e mai rea ca strechea”, a scris, amuzat, unul dintre comentatorii, care au tinut sã tragã concluzii pe marginea cazului cu nevasta din Râsesti, fugitã în lume cu amantul. Au curs pãrerile si contrazicerile, cãci au fost câtiva care au sustinut-o pe Mioara, spunând cã, pânã la urmã, ar fi vorba despre o decizie personalã. Femeia a stârnit discutiile din ultimele zile, dupã ce a iesit si ea la atac, printr-un mesaj categoric. „Eu nu am fugit de acasã, am plecat cu copilul de frica domnului Dãnilã. Mã ameninta în șir, îmi spunea vorbe foarte urâte si se comporta urât si cu copilul. Astea sunt doar câteva din mesajele pe care mi le trimitea el. El sã nu facã pe victima. Este o persoanã foarte rea si foarte violentã, iar politia sã facã cercetãri ce fel de persoanã e. Eu mai am un copil decedat din cauza bãtãilor. Câteva persoane de pe strada mea au bãnuit cum trãiesc eu”, a transmis sotia fugarã. Mesajul le-a scos din fire pe rudele sotului trãdat, astfel cã replicile dintre cele douã tabere sunt greu de reprodus. Sora si verisoara lui Gabriel Dãnilã au spus cã acesta muncea în Austria, venea acasã doar o datã la sase luni, aducea bani si tot satul îl stie cât era de linistit. I-au mai reprosat fostei cumnate cã l-a îndepãrtat de familie, pentru ca, în final, sã se dovedeascã faptul cã ea avea un amant, cu care a si trãdat cãsnicia. „O femeie care trãieste greu cu bãrbatul ei nu fuge cu amantul, care si el a abandonat o familie nevinovatã, în Chersãcosu. Merge cu chirie, cu copilul, merge în altã parte, nu fuge cu un alt bãrbat”, i-au reprosat rudele. Mioara s-a tinut si ea tare si a intrat în polemicã cu fostele cumnate.

Plângere pentru „pãrãsire de domiciliu”

Numai cã replicile ei i-au fãcut pe unii sã concluzioneze. „Dacã era nemultumitã în cãsnicie, dãdea divort si fiecare pe calea lui. Dar a fãcut rãu cã a despãrtit încã o familie, cea a amantului. Acesta si-a lãsat si el copiii cu nevasta la Chersãcosu. Aceste lucruri nu se fac. E un Dumnezeu deasupra pentru toti. E mare chin pentru cei care pleacã în strãinãtate si muncesc printre strãini. Ei nu mai stiu dacã cei de acasã sunt bine, dacã îi mai iubesc sau dacã le mai pasã de ei. Când se întorc acasã, s-ar putea ca sotul sau sotia sã îsi fi gãsit pe altcinevca, iar cãsnicia s-a distrus. Eu am pãtit-o. Stiu ce vorbesc. Gabriel era cuminte si muncitor. Asa ne trebuie, dacã avem încredere în cine nu trebuie”, a scris Daniel Damian, un localnic. De reamintit cã, la finele sãptãmânii trecute, un bãrbat în vârstã de 49 de ani, din comuna Drânceni, a sesizat autoritãtile cu privire la faptul cã sotia sa, în vârstã de 41 de ani, a fugit de acasã si a luat cu ea si copilul lor, de 14 ani. Omul se afla în momentul disparitiei, la muncã peste hotare. Când s-a întors a aflat cã femeia plecase, de fapt, cu amantul sãu, peste hotare, hotãrâtã sã punã capãt în acest fel destul de ciudat, unei cãsnicii de peste 20 de ani. Politistii trebuie sã facã acum cercetãri pentru „pãrãsire de domiciliu”, ca urmare a plângerii formulate de sotul trãdat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.