spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Producătorii lui Harry Potter refuză orice continuare a seriei

- Advertisement -

Producătorul David Heyman şi regizorul David Yates au confirmat că nu va mai exista înca un film cu Harry Potter.

În cursul unei conferinţe de presă care s-a desfăşurat aseară într-un hotel londonez, Heyman şi Yates au pecetluit soarta cinematografică a lui Harry Potter cu un nu hotărât la adresa oricărei tentative de a se mai produce „any prequels or sequels”. Când au fost întrebaţi despre viitorul francizei, Yates a părut să ofere, totuşi, o rază subţire de speranţă, vorbind despre talentul uriaş al scriitoarei J.K. Rowling şi despre imaginaţia ei debordantă. Una peste alta, însă, amândoi realizatorii au fost în mod evident de acord că sfârşitul seriei Harry Potter a fost marcat de lansarea celei de-a doua părţi din Deathly Hallows.

„Jo are o imaginaţie extraordinară, nu ştiu cum poate fi oprit aşa ceva” a spus Yates. „Sunt sigur că, dacă va mai scrie, lumea va fi fericită să-i citească operele, dar cred că fiecare lucru, fiecare poveste are timpul şi locul său, ar fi păcat să încerci să le re-creezi sau să încerci să le continui”.

Apoi Heyman a bătut şi el un cui în scriu, relatează lovefilm.com. „Jo nu are în plan nici o altă carte din serie. Poate va scrie alte poveşti sau lucruri legate într-un fel de lumea lui Harry Potter dar nu va mai fi o altă carte din acest ciclu”.

Cei de faţă, la unison cu Robbie Coltrane au făcut glume pe seama viitorului lui Harry Potter, imaginându-l într-o universitate economică, studiind afacerile, la 23 de ani, şi ocupându-se de o fabrică de pâine bio. Sau organică. Harry – brutarul magic? De ce nu, încheie lovefilm.com.

www.realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.